foto: Edijs Pālens/LETA
Pirmssezonas KHL komandu pārbaudes turnīrs Rīgā šogad paredzēts ātrāk, nekā ierasts
"Latvijas Dzelzceļa" kausa 2019. gada uzvarētāji Rīgas "Dinamo".
Hokejs
2020. gada 1. aprīlis, 18:53

Pirmssezonas KHL komandu pārbaudes turnīrs Rīgā šogad paredzēts ātrāk, nekā ierasts

Jauns.lv / LETA

Saistībā ar Rīgā gaidāmo 2022.gada Pekinas olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīru tradicionālais pirmssezonas pārbaudes turnīrs Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandām paredzēts ātrāk, nekā ierasts.

Olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā Latvijai augusta beigās Rīgā jātiekas ar Franciju, Itāliju un Ungāriju.

KHL komanda Minskas "Dinamo" ziņo, ka turnīrs norisināsies no 7. līdz 14.augustam, un tajā bez Baltkrievijas galvaspilsētas vienības piedalīsies Rīgas "Dinamo", Maskavas "Dinamo", Maskavas "Spartak" un Jekaterinburgas "Avtomobilist".

Rīgas "Dinamo" preses sekretārs Jānis Stepītis norādījis, ka šobrīd nozīmētie datumi un dalībnieku sastāvs ir provizoriski. "Ņemot vērā šī brīža situāciju, jācer, ka viss atrisināsies un turnīrs varēs notikt paredzētajā laikā," teica Stepītis.

Jau ziņots, ka KHL izslēgšanas turnīra laikā nolēma priekšlaicīgi pārtraukt sezonu, līdz ar to Gagarina kausa ieguvēja netika noskaidrota. Faktiskās sezonas beigas KHL būs 30.aprīlī.

Aizvadītajā pirmssezonā pārbaudes turnīrā triumfēja Rīgas "Dinamo", kas trofeju ieguva otro gadu pēc kārtas un ceturto reizi vēsturē. Cīņa par kausu norisinājās jau 11.reizi.