foto: AFP/Scanpix
NBA basketbolists Kristians Vudss izārstējies no koronavīrusa
Kristians Vudss atveseļojies no Covid-19.
Basketbols
2020. gada 26. marts, 10:33

NBA basketbolists Kristians Vudss izārstējies no koronavīrusa

Jauns.lv / LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Detroitas "Pistons" uzbrucējs Kristians Vudss izārstējies no koronavīrusa, paziņoja viņa aģents Edams Penseks.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Vudss pirms divām nedēļām kļuva par trešo NBA basketbolistu, kuram konstatēts koronavīruss. Pirms tam pozitīvas analīzes bija Jūtas "Jazz" spēlētājiem Rūdijam Gobēram un Donovanam Mičelam, bet kopumā ar Covid-19 bija vai ir sasirguši desmit spēlētāji.

Kā paudis Penseks, Vudss jūtas labi un ir pilnībā atveseļojies. Tikmēr "The Athletic" apskatnieks Šems Karanija ziņo, ka atkārtotas analīzes Vudam bijušas negatīvas.

Vuds sedza Gobēru 7.marta spēlē, kurā "Pistons" tikās ar "Jazz". Šajā cīņā viņš guva 30 punktus un izcīnīja 11 atlēkušās bumbas.

"Pistons" basketbolistiem un komandas personālam trešdien beidzās paškarantīna. Kopumā pārbaudītas tika 17 personas no "Pistons" organizācijas. Tikmēr Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Detroitas "Red Wings", kas dala vienu arēnu ar "Pistons", ziņoja, ka tās spēlētājiem nav saslimšanas simptomu.