foto: Facebook.com
Kopā ar sievu un trīs bērniem automašīnā sadedzis bijušais regbija spēlētājs Baksters
Baksteru ģimenes foto.
Sporta zvaigznes
2020. gada 19. februāris, 20:42

Kopā ar sievu un trīs bērniem automašīnā sadedzis bijušais regbija spēlētājs Baksters

Jauns.lv

Sadegot privātajai automašīnai, Austrālijas pilsētā Brisbenā bojā gājis bijušais regbija spēlētājs Rovans Baksters. Kopā ar bijušo sportistu mašīnā atradusies arī viņa sieva un trīs bērni, kuri negadījumā arī gājuši bojā, vēsta BBC. 

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Policija apstiprinājusi notikušo, paužot, ka Baksters un viņa trīs bērni, kas jaunāki par desmit gadiem, bojā gājuši notikuma vietā, bet 31 gadu vecā sieva Hanna Bakstere mirusi slimnīcā no smagiem apdegumiem. 

Pašlaik nav skaidrs, kā ugunsgrēks automašīnā izcēlies. Austrālijas mediji ziņo, ka uz Rovana Bakstera ķermeņa konstatēti vairāki naža dūrieni, kurus viņš, visticamāk, sev radījis pats. 

Notikušā aculiecinieki stāsta, ka redzējuši no automašīnas izlecam sievieti, kura kliegusi: "Viņš mani aplēja ar benzīnu!". 

Tāpat zināms, ka negadījuma brīdī pie automašīnas stūres atradusies bijušā regbista sieva, viņš pats sēdējis blakussēdētāja krēslā. 

Lietas izmeklētājs Marks Tomsons uzsver, ka pašlaik nav skaidri notikušā apstākļi, tāpēc būtu pāragri runāt par pašnāvību, slepkavību vai nejaušu negadījumu. 

42 gadus vecais Baksters bija Jaunzēlandes “Warriors” Nacionālās regbija līgas bijušais spēlētājs.

Tēmas