foto: AFP/Scanpix
Dončičs treniņā sastiepis potīti; būs nopietnas pārbaudes
Luka Dončičs, visticamāk, būs spiests izlaist spēles.
Basketbols
2020. gada 30. janvāris, 23:39

Dončičs treniņā sastiepis potīti; būs nopietnas pārbaudes

Jauns.lv / LETA

Latviešu zvaigznes Kristaps Porziņģa pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Dalasas "Mavericks" līderis Luka Dončičs ceturtdien treniņā sastiepis labās kājas potīti, ziņo Ziemeļamerikas mediji.

Kā atklājis komandas galvenais treneris Riks Kārlails, Dončičs potītes savainojuma dēļ nepabeidza treniņu. "Mavericks" stūrmanis gan atteicās sniegt plašāku informāciju par savainojumu un tā nopietnību.

"Ceram, ka tas nav nekas nopietns, bet šobrīd neko nezinām," "The Dallas Morning News" citē Kārlaila teikto.

Šī laikraksta apskatnieks Breds Taunsends ziņo, ka Dončičs nedosies uz nākamo spēli Hjūstonā un, visticamāk, rītdien viņam tiks veikta magnētiskā rezonanse. Zem jautājuma zīmes esot arī Tima Hārdeveja juniora dalība piektdienas mačā.

Tikmēr ESPN žurnālists Tims Makmahons tviterī raksta, ka avoti viņam Dončiča savainojumu raksturojuši līdzīgu tam, kādu viņš jau šosezon guva. Toreiz slovēņu zvaigzne izlaida četras spēles un treniņos atgriezās pēc desmit dienu pārtraukuma.

Dalasas basketbolisti nākamo spēli aizvadīs piektdien viesos pret Hjūstonas "Rockets", bet dienu vēlāk savā laukumā tiksies ar Altantas "Hawks".

Dončičs šajā sezonā laukumā devies 43 spēlēs, kurās vidēji guvis 28,8 punktus, izcīnījis 9,5 atlēkušās bumbas un veicis 8,7 rezultatīvas piespēles.

"Mavericks" ar 29 uzvarām 47 spēlēs Rietumu konferencē ieņem piekto vietu.