foto: scanpix
Identificēts Kobes Braienta ķermenis; viņa atpazīšanai vajadzēja ņemt pirkstu nospiedumus
Basketbola leģenda Kobe Braients (1978-2020).
Sporta zvaigznes
2020. gada 29. janvāris, 19:15

Identificēts Kobes Braienta ķermenis; viņa atpazīšanai vajadzēja ņemt pirkstu nospiedumus

Jauns.lv

Pēc svētdien, 26. janvārī, notikušās helikoptera katastrofas, kurā gāja bojā basketbola zvaigzne Kobe Braients un 8 citas personas, izmeklētāji identificējuši bojāgājušo personības.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Preses konferences laikā apstiprināts, ka atrastas arī Braienta mirstīgās atliekas, un, lai viņu atpazītu, vajadzēja izmantot pirkstu nospiedumus. Kādā stāvoklī bijuši upuru ķermeņi, ziņots netiek.

Izmeklētāji oficiāli apstiprinājuši, ka pagaidām atraduši 4 avārijā bojāgājušas personas. Pārējo helikoptera katastrofas upuru personības oficiāli atpazītas vēl nav - ieskaitot arī Braienta 13 gadu veco meitu Džannu. Taču šos cilvēkus ir identificējuši ģimenes locekļi vai draugi.

Visi izmeklēšanas darbi pabeigti otrdien. Tāpat arī paziņots, ka helikopterā "Sikorsky S-76A" nebija instalēta ieteicamā sistēma, kas brīdina pilotu par iespējamu bīstamu nolaišanos.    

Svētdienas rītā Losandželosā bija arī bieza migla, kuras dēļ aizkavējās arī pilsētas policijas gaisa spēku darbs.

Video kadri no notikuma vietas:

Publicētas pirmās bildes no traģiskās helikoptera avārijas, kurā bojā gāja Kobe Braients

Svētdien Losandželosā helikoptera avārijā traģiski gājis bojā leģendārais basketbolists Kobe Braients, ziņo vairāki Ziemeļamerikas mediji. Izcilais basketbolists mūžībā aizgāja 41 ...

gallery icon
13