foto: REUTERS/SCANPIX
Helikoptera avārijā bojā gājusi arī Kobes Braienta 13 gadus vecā meita
Kobe Braients kopā ar savu 13 gadus veco meita Džiannu.
Basketbols
2020. gada 26. janvāris, 23:19

Helikoptera avārijā bojā gājusi arī Kobes Braienta 13 gadus vecā meita

Jauns.lv

Kā ziņo ārvalstu mediji, helikoptera avārijā, kurā traģiski bojā gājis izcilais basketbolists Kobe Braients, mirusi arī viņa 13 gadus vecā meita Džianna.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Publicētas pirmās bildes no traģiskās helikoptera avārijas, kurā bojā gāja Kobe Braients

Svētdien Losandželosā helikoptera avārijā traģiski gājis bojā leģendārais basketbolists Kobe Braients, ziņo vairāki Ziemeļamerikas mediji. Izcilais basketbolists mūžībā aizgāja 41 ...

gallery icon
13

Arī ESPN žurnālists Eidrians Vodžnarovskis savā “Twitter” kontā publicējis ierakstu, kurā pauž vairākkārt medijos izskanējušo informāciju: “Kobe Braients bija ceļā uz izbraukuma basketbola spēli kopā ar savu 13 gadus veco meitu Džiannu. Helikopterā bija arī vēl kāda jaunā basketboliste un viens no viņas vecākiem”. 

View this post on Instagram

My Gigi

A post shared by Kobe Bryant (@kobebryant) on

View this post on Instagram

🥰

A post shared by Gianna Bryant (@gigibryant2) on

Sākotnēji tika vēstīts, ka svētdien Losandželosā helikoptera avārijā traģiski gājis bojā leģendārais basketbolists Kobe Braients un vēl 4 cilvēki, tomēr beigās upuru skaits apstiprināts kā deviņi. Kobe Braients un vēl 8 cilvēki. Aviokatastrofā bojā gāja sporta leģendas otra vecākā meita 13 gadus vecā Džianna, lidaparāta pilots Ara Zobajans, Orindžkauntijas koledžas ilggadējais beisbola treneris Džons Altobelli kopā ar sievu Keriju un Džiannas komandas biedreni Alīsu. Tāpat lidaparātā bija Orindžkauntijas privātskolas basketbola trenere Kristīna Mauzere, kura palīdzēja Kobem Braientam trenēt meiteņu basketbola komandu, kā arī Sāra Čestere un viņas meita jaunā basketboliste Peitona.

Lidaparāts bija ceļā uz basketbola sacensībām, kurās bija jāspēlē Džiannai, Peitonai un Alīsai, bet Kobe būtu meitenes trenējis.

Džianna tika uzskatīta par ļoti talantīgu basketbolisti. Daudzi uzskatīja, ka viņai piemīt tēva talants un mērķtiecība. Kobe ticēja, ka viņa meita, kuras dēļ leģendārais sportists atsāka sekot līdzi basketbolā notiekošajam, kādu dienu spēlēs WNBA. Džiannas mērķis bija iekļūt slavenajā Konektikutas Universitātes komandā "Huskies", kuru trenē izcilais sieviešu basketbola speciālists Džīno Oriemma.

Izcilais basketbolists mūžībā aizgāja 41 gada vecumā.

Basketbola leģenda Kobe Braients (1978-2020) un viņa meita Džanna (2006-2020)

gallery icon
28

Kā raksta "Los Angeles Times", "Sikorsky S-76" helikopters miglainos laikapstākļos avarējis kalnos netālu no Kalabasas pilsētas. Negadījums noticis neilgi pirms plkst.10 pēc vietējā laika.

Avārijas vietā sācies ugunsgrēks, turklāt ugunsdzēsējiem un glābējiem bija apgrūtināta piekļuva lidaparātam. Vēlāk gan izdevies lokalizēt ugunsgrēku.

4 meitu vecāki - NBA leģenda Kobe Braients un viņa sieva Vanesa

gallery icon
44
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās