foto: AFP/Scanpix
VIDEO: kādreizējā basketbola zvaigzne, kurš kļuvis par bezpajumtnieku, uz ielas tiek piekauts
Delonte Vests 2012.gadā.
2020. gada 21. janvāris, 19:46

VIDEO: kādreizējā basketbola zvaigzne, kurš kļuvis par bezpajumtnieku, uz ielas tiek piekauts

Jauns.lv

Sociālajos tīklos parādījies satraucošs video, kurā redzams, kā uz ielas Vašingtonā tiek piekauts bijušais NBA spēlētājs Delonte Vests.

Video Vests apgalvo, ka gājis pa ielu, kad kāds viņam piedraudējis ar ieroci. Kādā citā video, kas arī parādījies sociālajos tīklos redzams, ka persona līdzīga Vestam ielas vidū tiek piekauta.

Bijušais sportista aģents Ārons Gudvins medijiem apstiprinājis, ka video redzamais vīrietis patiešām ir Delonte Vests.

Kā norādījis aģents, Vests šobrīd atlabst no uzbrukuma pie ģimenes locekļiem, bet viņam ļoti nepieciešama mediķu palīdzība.

Gudvins sacījis, ka Vestu atbalsta tuvākie draugi un ģimene, bet ar to esot par maz, lai sportists tiešām atlabtu. NBA esot piedāvājis atbalstu Vestam un viņa ģimenei, taču izskatās, ka situācija ir ļoti nopietna.

foto: AFP/Scanpix
Delonte Vests 2012.gadā.

Kā ziņo ASV mediji, Vests arī iepriekš redzēts piedzīvojam līdzīgus uzbrukumus. Tāpat viņš manīts ubagojam. 2016.gadā Vests ārstējies slimnīcā un centies atgriezties NBA. 

Kā vēsta "sportazinas.com", 36 gadus vecais Vests ir 2004. gada NBA drafta 24. numurs. Basketbolists NBA spēlēja tādās vienībās kā Bostonas “Celtics”, Sietlas “Supersonics”, Klīvlendas “Cavaliers” un Dalasas “Mavericks”.

Laika posmā no 2004. līdz 2012.gadam Vests nopelnījis 16 miljonus ASV dolāru. 

Vestam konstatēti bipolārie traucējumi. 2009. gadā sportists par neatļautu ieroču glabāšanu tika arestēts, kā arī pēc tam izskanēja baumas, ka basketbolistam ir romantiskas attiecības ar Lebrona Džeimsa māti.