foto: Nicole Sweet-USA TODAY Sports/Si/ Vida Press
Kurucam sezonas otrs rezultatīvākais mačs; "Nets" piekāpjas lieliski spēlējošajai "Jazz"
Rodions Kurucs janvārī ticis pie janvārī pie krietni lielāka spēles laika nekā sezonas sākumā.
Basketbols
2020. gada 15. janvāris, 09:31

Kurucam sezonas otrs rezultatīvākais mačs; "Nets" piekāpjas lieliski spēlējošajai "Jazz"

Jauns.lv / LETA

Latviešu basketbolists Rodions Kurucs otrdien guva deviņus punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē, taču ar to nepietika, lai Bruklinas "Nets" izcīnītu uzvaru.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Nets" savā laukumā ar 107:118 (26:30, 19:29, 29:29, 33:30) piekāpās Jūtas "Jazz" komandai, kas svinēja desmito uzvaru pēc kārtas.

Kurucs šajā duelī laukumā pavadīja 15 minūtes un 53 sekundes, kuru laikā grozā raidīja trīs no pieciem divpunktu metieniem un savu vienīgo tālmetienu.

Tāpat viņš izcīnīja piecas atlēkušās bumbas, vienu reizi pārkāpa noteikumus un pieļāva vienu kļūdu. "Nets" ar viņu laukumā iemeta tikpat punktu, cik ielaida.

Kairijs Īrvings savā otrajā mačā pēc atgriešanās laukumā guva 32 punktus un veica 11 rezultatīvas piespēles, bet ar to nebija gana uzvaras izcīnīšanai.

"Jazz" komandā ar 27 punktiem izcēlās Džo Inglss, 25 punkti bija nesen apslimušajam Donovanam Mičelam, bet 22 punktus guva un 18 atlēkušās bumbas izcīnīja Rūdijs Gobērs.

Deviņi punkti ir atkārtots otrs lielākais punktu skaits, ko Rodions šosezon guvis. Savu rezultatīvāko spēli viņš aizvadīja 11. janvārī, kad guva 19 punktus uzvarā ret Maiami "Heat".

Bruklinas vienība ar 18 uzvarām 39 spēlēs ieņem astoto vietu Austrumu konferencē, bet "Jazz" ar 28 panākumiem 40 cīņās ir otrā Rietumos.

Turpinājumā "Nets" trešdien viesosies pie Filadelfijas "76ers". Šobrīd ņujorkiešiem ir sarežģīta piecu spēļu sērija, kurā jātiekas ar "Jazz", divreiz ar "76ers", Milvoki "Bucks" un Losandželosas "Lakers", kas tagad ir vienas no līgas vadošajām komandām.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās