foto: Sputnik/Scanpix
Ābols nosūtīts uz ECHL
Rodrigo Ābolam debijas sezona Ziemeļamerikā pagaidām nav izvērtusies pārāk sekmīgi.
Hokejs
2019. gada 12. novembris, 14:10

Ābols nosūtīts uz ECHL

Jauns.lv / LETA

Amerikas hokeja līgas (AHL) klubs Springfīldas "Thunderbirds" pirmdien nosūtījis Latvijas izlases centra uzbrucēju Rodrigo Ābolu uz Austrumkrasta hokeja līgas (ECHL) klubu Grīnvilas "Swamp Rabbits", vēsta ieraksts kluba mājaslapā internetā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Ābols uz ECHL klubu devies kopā ar komandas biedru uzbrucēju Klifu Pū, bet pretējā virzienā ceļo uzbrucējs Laiems Pekararo.

Ābols šosezon "Thunderbirds" rindās laukumā devies četrās spēlēs, kurās izcēlies ar vienu rezultatīvu piespēli, kā arī sakrājis +/- rādītāju -1. Pirmssezonas treniņnometnē 23 gadus vecais hokejists pabija arī Nacionālās hokeja līgas komandā Floridas "Panthers", aizvadot divas spēles, bet 21.septembrī tiekot nosūtītam uz Springfīldas klubu AHL.

"Panthers" ar Ābolu maijā parakstīja divu gadu debitanta līgumu.

Iepriekšējā sezonā Ābols Zviedrijas čempionātā Erebrū "Orebro" rindās 45 pamatturnīra spēlēs guva 18 vārtus un astoņreiz rezultatīvi piespēlēja, bet divās izslēgšanas cīņās vienreiz rezultatīvi piespēlēja. 2019.gada pavasarī hokejists Latvijas izlases sastāvā piedalījās pasaules čempionātā, taču tas beidzās ar traumu jau otrajā spēlē, līdz tam gūstot vienus vārtus.