foto: Edijs Pālens/LETA
"Senators" bez savainotā Balcera izrāpjas no pēdējās vietas Austrumu konferencē
Latvijas hokeja izlases viens no līderiem Rūdolfs Balcers jau šonedēļ varētu atgriezties Otavas "Senators" treniņos.
Hokejs
2019. gada 5. novembris, 11:22

"Senators" bez savainotā Balcera izrāpjas no pēdējās vietas Austrumu konferencē

Jauns.lv / LETA

Joprojām spēlējot bez savainotā Rūdolfa Balcera, Otavas "Senators" pirmdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē viesos svinēja uzvaru un apsteidza Detroitas "Red Wings" cīņā par priekšpēdējo vietu Austrumu konferencē.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Otavas "Senators", kas joprojām spēlē bez septembra beigās savainotā Rūdolfa Balcera, viesos ar 6:2 (2:1, 3:1, 1:0) sagrāva Ņujorkas "Rangers", neļaujot mājiniekiem izcīnīt trešo uzvaru pēc kārtas.

Kāpo Kako gan devītajā minūtē izvirzīja vadībā mājiniekus, taču uz to Otavas vienība 20 minūšu laikā atbildēja ar pieciem goliem, un vieni no līgas pastarīšiem varēja svinēt trešo uzvaru piecās spēlēs.

Žanam-Gabrielam Pažo šajā mačā divi vārti, bet Breidijam Tkačukam un Vladislavam Namestņikovam pa vārtiem un piespēlei. Ar to pašu mājinieku rindās varēja palepoties arī Kako.

Ar šo uzvaru "senatori" ar deviņiem punktiem 13 mačos atstāja Austrumu konferences pēdējo, 16.pozīciju, pakāpjoties vietu augstāk.

Pacelties vienu vietu augstāk austrumos Otavas klubam palīdzēja Detroitas "Red Wings", kas savā laukumā ar 1:6 (1:0, 0:5, 0:1) kapitulēja Nešvilas "Predators".

"Predators" otrajā periodā nedaudz vairāk kā piecu ar pusi minūšu laikā guva četrus vārtus, periodā iemeta piecus, no kuriem Mets Dišēns izcēlās ar diviem goliem, Detroitas klubam sagādājot desmito zaudējumu 12 pēdējās spēlēs. Trīs punkti (1+2) Filipa Fošberja rēķinā.

Visbeidzot Arizonas "Coyotes" viesos pagarinājumā ar 3:2 (1:1, 1:0, 0:1, 1:0) apspēlēja Edmontonas "Oilers", gūstot savu otro uzvaru pēc kārtas, un aprāva Ritumu konferences līdervienības divu panākumu sēriju. Arizonas klubam tas bija astotais panākumus pēdējos desmit mačos.

Konors Makdeivids ar sezonas septītajiem vārtiem izvirzīja "naftiniekus" vadībā, taču pēc Mihaela Grabnera un Kārla Sēderberja vārtiem jau mājiniekiem vajadzēja glābties ar Getona Āsa metienu nepilnas piecas minūtes pirms pamatlaika beigām. Uzvaras vārti izgājienā diviem pret vienu aizsargu papildlaika 121.sekundē Dereka Stepena kontā.

Otrdien vārtsarga Elvja Merzļikina pārstāvētā Kolumbusas "Blue Jackets" tiksies ar Vegasas "Golden Knights", bet "Senators" aizvadīs otro spēli divās dienās pret Ņujorkas komandu, viesos tiekoties ar "Islanders".

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās