foto: LETA
Cibuļskim piespēle komandas zaudējumā
Oskars Cibuļskis.
Hokejs
2019. gada 14. septembris, 19:11

Cibuļskim piespēle komandas zaudējumā

Jauns.lv / LETA

Latvijas hokeja izlases spēlētājs Oskars Cibuļskis sestdien savā pirmajā šīs sezonas Čehijas ekstralīgas spēlē atdeva rezultatīvu piespēli, tomēr viņa komanda piedzīvoja zaudējumu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Aizsarga Cibuļska un uzbrucēja Māra Bičevska pārstāvētā Hradeckrālovas "Mountfield" pirmajā spēlē mājās ar rezultātu 3:6 (1:1, 1:2, 1:3) piekāpās Liberecas "Bīlī Tigrši" komandai.

Cibuļskis laukumā pavadīja 21 minūti un 28 sekundes, otrā perioda vidū atdodot rezultatīvu piespēli. Aizsargs reizi arī meta pa vārtiem, bet maču noslēdza ar negatīvu lietderības koeficientu -1. Tikmēr Bičevskis laukumā pavadīja 14 minūtes un vienu sekundi, kuru laikā nopelnīja divas soda minūtes, reizi meta pa vārtiem un vienreiz arī pielietoja spēka paņēmienu, kā arī uzvarēja četros no 14 iemetieniem, spēli noslēdzot ar negatīvu lietderību -1.

Aģentūra LETA jau ziņoja, ka piektdien Roberta Bukarta pārstāvētā Ostravas "Vitkovice Ridera" savā laukumā ar rezultātu 1:2 pagarinājumā piekāpās "Olomouc" vienībai.

Tikmēr ar uzvaru sezonu iesāka aizsarga Gunta Galviņa pārstāvētā Tršinecas "Ocelārži", kas mājās ar 6:2 pārspēja Kladno "Ritīrži" vienību.

Savukārt aizsarga Ralfa Freiberga pārstāvētā Zlīnas "PSG Berani" viesos ar 1:2 (1:0, 0:1, 0:1) atzina Karlovi Vari "Energia" pārākumu. Freibergs nospēlēja nepilnas 20 minūtes.

Iepriekšējā sezonā par Čehijas čempionu kļuva Galviņš un viņa pārstāvētā Tršinecas "Ocelārži".