foto: Instagram @rondarousey
Pasaules slavenākā cīkstone, filmējoties kulta seriālā, gandrīz norauj pirkstu
Rondas Rouzijas pirksts pēc negadījuma izskatījās visai biedējoši.
Sporta zvaigznes
2019. gada 22. augusts, 05:51

Pasaules slavenākā cīkstone, filmējoties kulta seriālā, gandrīz norauj pirkstu

Jauns.lv

Kādreizējā jaukto cīņu mākslas (MMA) seriāla UFC (Ultimate Fighting Championship) zvaigzne Ronda Rouzija, kura tagad pievērsusies reslingam guvusi baisu savainojumu, piedaloties kāda seriāla filmēšana,

Rouzija filmējās FOX seriāla "Glābšanas dienests 911" kārtējās epizodes filmēšanā, kad viņai uz rokas nelaimīgi uzkrita laivas durvis. Viņai sākumā šķitis, ka pirksts vien nedaudz saspiests, bet patiesībā tas teju sadalījies divās daļās.

Zīmīgi, ka slavenā cīkstone nemaz sākumā īpaši nerunāja par savu traumu, jo tajā brīdī viņai šķita būtiskāk pabeigt iesākto kadra filmēšanu, jo trauma tika gūta jau pirmajā dublī. Kad darbiņš bija pabeigts, Rouzija informēja režisoru un nekavējoties tika nogādāta slimnīcā

"Mani ļoti ātri nogādāja slimnīcā ar "ātrajiem", kur sastiprināja kaulus un cīpslas ar plāksnēm un skrūvēm. Mani turpina pārsteigt mūsdienu medicīna, jo jau pēc trīs dienām mans pirks jau bija atguvis apmēram pusi no savas kustību amplitūdas," savā "Instagram kontā stāsta sportiste.

Vēl Rouzija piebilst, ka spējusi filmēšanu turpināt savas pieredzes un spēju paciest sāpes dēļ. Viņa izrādot sāpes vien tad, kad tas ir nepieciešams lomai, bet tā viņas sāpju slieksnis esot neticami augsts.

Ronda Rouzija ir kādreizējā UFC čempione. Šajā cīņu seriālā viņa aizvadīja kopumā 14 cīņas, no kurām izcīnīja 12 uzvaras. Tāpat viņa 2008. gadā Pekinas olimpiskajās spēlēs izcīnīja bronzas medaļu džudo, bet no pagājušajā gada pievērsusies reslingam.