foto: Ekrānuzņēmums
Skandāls Krievijā: futbolists ar salauztu žokli spiests apbraukāt 3 slimnīcas, lai saņemtu palīdzību
Incidents izsauca vētru sociālajos tīklos pēc tam, kad internetā izplatījās fotogrāfija ar puisi slimnīcā.
Futbols
2019. gada 21. augusts, 06:11

Skandāls Krievijā: futbolists ar salauztu žokli spiests apbraukāt 3 slimnīcas, lai saņemtu palīdzību

Jauns.lv

Skandalozi noslēdzies nesenais futbola mačs Vladivostokā starp Krievijas komandām vietējo “Luč” un Voroņežas “Fakel”. Komandas “Luč” spēlētājs Dmitrijs Kalugins, saduroties ar vārtsargu, salauza žokli, taču medicīnisko palīdzību tik ātri vis uzmeklēt neizdevās.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Iemesls, kādēļ 21 gadu veco sportistu ar smagajām traumām nācās izvadāt pa trīs slimnīcām, bija attiecīgā speciālista nepieejamība. Traumu futbolists guva, jo pretinieku komandas vārtsarga ceļgals trāpīja viņam tieši pa žokli. Šobrīd, kā portālam Life.ru ziņo komandas pārstāvji, Kalugina stāvoklis arī pēc sāpju pilnā skrējiena pa pilsētas slimnīcām, esot stabils. Puisis gaida sejas un žokļa operāciju.

Incidents izsauca vētru sociālajos tīklos pēc tam, kad internetā izplatījās fotogrāfija ar puisi slimnīcā. Portālam Life.ru notikušo īsi komentējis arī “Luč” ārsts Deniss Šahajevs. Viņš skaidrojis, ka braukāšana pa slimnīcām bijusi nepieciešama tamdēļ, ka šādas traumas gadījumā esot nepieciešama vairāku, dažādu ārstu iesaiste. Tie savukārt esot “izkaisīti” pa dažādām slimnīcām. “Kādēļ šāda problēma? To, redziet, jums ir jāprasa Veselības ministrijai. Te pie mums šis jau skaitās normāli. Nav, protams, Maskava, attālumi nav tik lieli, taču tik un tā nepatīkami,” krievu medijam klāsta komandas pārstāvis.

Kalugina savainošanās tikusi nofilmēta: