foto: Vkontakte.ru
20 gadus veca krievu handboliste pēc Eiropas čempionāta mirst savas pārgalvības dēļ
Joprojām oficiālu paziņojumu par 20 gadus vecās Krievijas izlases spēlētājas Jekaterinas Koroļovas nāves apstākļiem viņas tuvinieki nav saņēmuši.
Sporta zvaigznes
2019. gada 10. jūlijs, 13:59

20 gadus veca krievu handboliste pēc Eiropas čempionāta mirst savas pārgalvības dēļ

Jauns.lv

Sēru vēsts pienākusi no Polijas mazpilsētas Stare Jablonki, kur pagājušajā nedēļas nogalē norisinājās Eiropas čempionāts pludmales handbolā. Viena no sacensību dalībniecēm 20 gadus vecā Krievijas izlases spēlētāja Jekaterina Koroļova tika atrasta bez dzīvības pazīmēm.

Par Jekaterinas nāvi informācija parādījās 8. jūlijā, dienu pēc Eiropas čempionāta noslēguma. Viņas mirstīgās atliekas tika atrastas dīķī blakus spēļu laukumiem.

"Eurosport" rīcībā nonākusi informācija, ka Jekaterina esot lēkusi ūdenī no piestātnes vietā, kur to darīt nedrīkst. Jaunā sportiste esot ignorējusi brīdinājuma zīmi un pārgalvīgi ielēkusi ūdenī. Kad notikuma vietā ieradās mediķi, Jekaterina bijusi bez dzīvības pazīmēm. Viņu glābt tā arī neizdevās.

Saistībā ar notikušo Polijas prokuratūra ierosinājusi krimināllietu par slepkavību bez iepriekšēja nodoma.

Par notikušo izmisumā ir Jekaterinas vectēvs, kurš meiteni audzinājis, jo viņa ar abiem vecākiem kontaktus neesot uzturējusi. Nelaiķes vectēvs atklāj, ka neesot saņēmis nekādu oficiālu informāciju par traģēdiju. Viņu visvairāk interesē fakts, kad mazmeitas mirstīgās atliekas tiks nogādātas dzimtenē.

Vectēvs atklāj, ka Jekaterinai bijis ļoti spēcīgs raksturs, tajā viņa neesot piekāpusies pat sportistiem vīriešiem.

Sportistes draudzenes sarunā ar Krievijas medijiem pastāstīja, ka meitene esot mīlējusi braukt uz jūru un ļoti labi peldējusi. Viņas Jekaterinu raksturoja kā smaidīgu un pozitīvu meiteni, kura allaž bijusi gatava palīdzēt.

Jekaterina Koroļova ikdienā spēlēja kreisā malējā pozīcijā un pārstāvēja "Stavropolye" komandu.

Krievijas handbolistes aizvadītajā Eiropas čempionātā izcīnīja devīto vietu 20 komandu konkurencē. Par kontinenta čempionēm kļuva dānietes.

Tēmas