foto: LETA
Supersērijas finālā cīņā Briedis ar Dortikosu cīnīsies arī par WBC jostu
Pasaules boksa supersērijas izveidotājs Kalle Zauerlands (centrā) un Pasaules boksa supersērijas (WBSS) finālisti smagajā svarā (līdz 90,7 kilogramiem) - Latvijas bokseris Mairis Briedis (no kreisās) un kubiešu bokseris Juniers Dortikoss (Yunier Dorticos) (no labās) "Arēnā Rīga".
Citi sporta veidi
2019. gada 26. jūnijs, 18:16

Supersērijas finālā cīņā Briedis ar Dortikosu cīnīsies arī par WBC jostu

Jauns.lv / LETA

Boksa supersērijas fināla cīņā starp Mairi Briedi un kubieti Junieru Dortikosu galdā tiks likta arī Pasaules Boksa padomes (WBC) čempionu josta, ESPN Spānijas nodaļai atklāja šīs organizācijas prezidents Maurisio Suleimans.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Jau ziņots, ka Briedis pirms teju vai divām nedēļām "Arēnā Rīga" trešajā raundā nokautēja Glovacki un savā īpašumā ieguva Pasaules Boksa organizācijas (WBO) čempiona jostu pirmā smagā svara kategorijā (līdz 90,7 kilogramiem), turklāt viņš sasniedza arī Pasaules boksa supersērijas finālu, kurā būs jācīnās ar kubieti Dortikosu.

Jau iepriekš bija zināms, ka fināla cīņas uzvarētājs savā rīcībā iegūs arī Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) un WBO čempionu jostas.

FOTO: Briedis noliek gar zemi Glovacki, kļūst par čempionu un bildina mīļoto

Latvijas boksa zvaigzne Mairis Briedis sestdien "Arēnā Rīga" nokautēja poli Kšištofu Glovacki un savā īpašumā ieguva Pasaules Boksa organizācijas (WBO) ...

gallery icon
192

Suleimans skaidroja, ka Briedis nepārprotami paudis vēlmi cīnīties par WBC jostu un pēc uzvaras pār Kšištofu Glovacki, prezidents piekrita latvietim dot šādu iespēju.

Pagaidām gan vēl nav zināms, kur norisināsies prestižā fināla cīņa.

Iepriekš jau ziņots, ka Glovacka komanda pēc cīņas iesniedza apelāciju, bet pats bokseris pauda vēlmi aizvadīt revanša cīņu ar Briedi.

Briedis un Glovackis pirms cīņas tiekas ar preses pārstāvjiem

gallery icon
26