foto: AFP/Scanpix
ESPN: panākta vienošanās par Deivisa maiņu uz "Lakers" komandu
Basketbolists Entonijs Deiviss.
Basketbols
2019. gada 16. jūnijs, 11:44

ESPN: panākta vienošanās par Deivisa maiņu uz "Lakers" komandu

Jauns.lv / LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Ņūorleānas "Pelicans" panākusi vienošanos ar Losandželosas "Lakers" par Entonija Deivisa maiņu uz "Lakers" vienību, atsaucoties uz avotiem līgā, ziņo ESPN.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Tikmēr pretējā virzienā dosies Lonzo Bols, Brendons Ingrems, Džošs Hārts un vairākas NBA drafta izvēles, tajā skaitā šī gada ceturtā izvēle.

Jau sezonas laikā Deiviss "Pelicans" klubam pavēstīja, ka vēlas tikt aizmainīts, tomēr viņa vēlme doties uz "Lakers" netika izpildīta, tāpēc vismaz līdz vasarai viņš uzkavējās Ņūorleānā.

Deiviss tandēmā ar Lebronu Džeimsu veidos vienu no jaudīgākajiem duetiem līgā. "Entonijs ir ceļā! Uz priekšu, brāli! Tas ir tikai sākums," sociālajā vietnē "Instagram" rakstīja Džeimss.

Deiviss aizvadītajā sezonā 56 spēlēs vidēji guva 25,9 punktus, izcīnīja 12,0 atlēkušās bumbas un veicas 3,9 rezultatīvas piespēles.

"Lakers" komanda aizvadītajā sezonā mocījās ar vairāku vadošo spēlētāju, tajā skaitā Džeimsa, traumām, ieņemdama desmito vietu Rietumu konferencē un nekvalificēdamās izslēgšanas turnīram. Savukārt "Pelicans", kuras rindās uzspēlēja arī Dairis Bertāns, bija 13.pozīcijā, arī paliekot ārpus "play-off" dalībniecēm.