foto: Zane Bitere/LETA
Rīgas "Dinamo" pagarina līgumu ar aizsargu Uvi Balinski
22 gadus vecais Balinskis pagājušajā sezonā 37 spēlēs atzīmējās ar 1+10.
Hokejs
2019. gada 30. maijs, 15:07

Rīgas "Dinamo" pagarina līgumu ar aizsargu Uvi Balinski

Jauns.lv / LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komanda Rīgas "Dinamo" pagarinājusi līgumu ar aizsargu Uvi Balinski, ziņo vienība.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

22 gadus vecais Balinskis aizvadītajā sezonā 37 dueļos guva vienus vārtus, veica desmit rezultatīvas piespēles un tika pie negatīva lietderības koeficienta -7.

Aizsargs nevienu no savām četrām KHL sezonām nav aizvadījis pilnvērtīgi. Pirmās divas KHL sezonas viņš paralēli spēlēja arī Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) komandā "Rīga", bet pēdējās divas sezonas mocījies ar traumām.

Kopumā Balinskis KHL aizvadījis 87 mačus, kuros guvis piecus vārtus, veicis 16 rezultatīvas piespēles un ticis pie negatīvas lietderības -16.

Jaunatnes vecumā viņš divas sezonas pavadīja Vācijā.

Balinskis pārstāvējis Latviju pēdējos trīs pasaules čempionātos, kā arī spēlējis U-20 valstsvienībā.

Šajā pavasarī Rīgas "Dinamo" papildinājās ar trim zviedriem - Vācijas augstākās līgas (DEL) labāko vārtu guvēju Jākobu Berjlundu, uzbrucēju Dāvidu Ulstremu un aizsargu Kristoferu Berjlundu. Komandai pievienojies arī amerikāņu aizsargs Bens Māršals, kā arī noslēgts līgums ar jauno latviešu aizsargu Eduardu Jansonu. Tāpat šonedēļ klubs paziņoja par līgumu pagarināšanu ar aizsargiem Kristapu Sotnieku un Sergeju Gimajevu.

Rīgas "Dinamo" līdz pat aizvadītās sezonas regulārā čempionāta pēdējai kārtai cīnījās par vietu Gagarina kausā, tomēr piekto gadu pēc kārtas Latvijas komanda palika bez KHL izslēgšanas turnīra.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās