foto: EPA/Scanpix
Ronaldu tiks iekļauts "Juventus" starta vienpadsmitniekā Čempionu līgas mačā pret "Ajax"
Krištianu Ronaldu gatavs atgriezties laukumā.
Futbols
2019. gada 9. aprīlis, 22:31

Ronaldu tiks iekļauts "Juventus" starta vienpadsmitniekā Čempionu līgas mačā pret "Ajax"

Jauns.lv / LETA

Portugāļu futbola zvaigzne Krištianu Ronaldu tiks iekļauts Turīnas "Juventus" komandas starta sastāvā trešdien gaidāmajai spēlei UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfinālā pret Amsterdamas "Ajax", otrdien pavēstīja komandas galvenais treneris.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Krištianu ir trenējies ar komandu un viņam viss ir kārtībā. Kas attiecas uz rītdienas spēli, viņš dosies starta sastāvā," neslēpa Alegri.

Tikmēr ir skaidrs, ka mačā nepiedalīsies aizsardzības balsts Džordžo Kjelīni, kuram ir kreisās kājas ikra savainojums, un pussargs Emre Džans, kurš ir sastiepis potīti.

Pieckārtējais pasaules labākais futbolists Ronaldu pirms trijām nedēļām guva kājas augšstilba traumu 2020.gada Eiropas čempionāta futbola kvalifikācijas spēlē un pēc tam laukumā nav gājis.

Pēdējā spēle, ko portugāļu futbolists aizvadīja "Juventus" rindās, bija pirms mēneša, kad UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla atbildes mačā pret Madrides "Atletico" Ronaldu guva "hat-trick" un palīdzēja vienībai kvalificēties ceturtdaļfinālam.

Sākotnēji izskanēja runas, ka Ronaldu tiks pietaupīts pirmajai ceturtdaļfināla spēlei, savukārt pirms nedēļas parādījās pozitīvas ziņas par portugāļa veselības stāvokli.

Ronaldu "Juventus" rindās aizvada pirmo sezonu un līdz šim bija guvis 24 vārtus 36 mačos.