foto: Vida Press
Dairis Bertāns paliek uz rezervistu soliņa zaudējumā pret "Hawks"
Basketbols
2019. gada 27. marts, 08:56

Dairis Bertāns paliek uz rezervistu soliņa zaudējumā pret "Hawks"

Jauns.lv / LETA

Latviešu basketbolists Dairis Bertāns otrdien palika uz rezervistu soliņa, kamēr viņa pārstāvētā Ņūorleānas "Pelicans" komanda Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta mačā savā laukumā ar rezultātu 120:130 (34:42, 23:28, 30:32, 33:28) piekāpās Atlantas "Hawks".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Pelicans" šis bija jau devītais zaudējums pēdējo desmit maču laikā.

Bertāns bija piedalījies iepriekšējās trijās "Pelicans" spēlēs, bet otrdien laukumā nedevās. Šosezon viņš aizvadījis sešas NBA spēles, kurās vidēji iemetis 2,2 punktus.

"Pelicans" rindās otrdien ar 24 punktiem un deviņām atlēkušajām bumbām izcēlās Džūliuss Rendls, kamēr 23 punktus un deviņas atlēkušās bumbas pievienoja Kristians Vuds.

Savukārt "Hawks" vienībā ar 33 punktiem un 12 rezultatīvām piespēlēm atzīmējās debitants Trē Jangs, bet Deveinam Dedmonam 18 punkti un deviņas atlēkušās bumbas.

"Pelicans" jau labu laiku ir zaudējusi izredzes kvalificēties NBA izslēgšanas turnīram, bet līdz regulārā čempionāta beigām tai vēl atlikušas sešas spēles.

Ņūorleānas vienība ar 31 uzvaru 76 spēlēs Rietumu konferences kopvērtējumā ieņem 12.vietu, kamēr "Hawks" ar 27 panākumiem 75 mačos ir 12.pozīcijā Austrumos.

Nākamo maču "Pelicans" aizvadīs ceturtdien, kad uzņems Sakramento "Kings".