foto: TASS/Scanpix
Daugaviņa un Karsuma pārstāvētajai "Spartak" būs jauns galvenais treneris
Vienības ģenerālmenedžeris Aleksejs Žamnovs pavēstījis, ka komanda ir jauna galvenā trenera meklējumos.
Hokejs
2019. gada 12. marts, 18:56

Daugaviņa un Karsuma pārstāvētajai "Spartak" būs jauns galvenais treneris

Jauns.lv / LETA

Latviešu uzbrucēju Kaspara Daugaviņa un Mārtiņa Karsuma pārstāvētajai Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandai Maskavas "Spartak" nākamsezon būs jauns galvenais treneris, vēsta portāls "championat.com".

Vienības ģenerālmenedžeris Aleksejs Žamnovs pavēstījis, ka komanda ir jauna galvenā trenera meklējumos. Pats Žamnovs kopš oktobra apvienoja ģenerālmenedžera un galvenā trenera pienākumus, stājoties atlaistā Vadima Jepančinceva vietā.

"Nākamsezon es vairs neatradīšos uz treneru soliņa. Meklēšu galveno treneri," portāls citē ģenerālmenedžeri. Lēmums pieņemts sakarā ar noslogoto darbu Krievijas nacionālajā izlases treneru štābā, to arī tajā darbojas Žamnovs.

"Par spēlētāju līgumiem pagaidām skaidrības nav, jo tikko esam beiguši izslēgšanas spēles. Nepieciešams laiks. Vēlos pateikties faniem, ka apmeklēja spēles un mūs atbalstīja. Patīkami redzēt pilnas tribīnes," noslēdza Žamnovs.

Latviešu pārstāvētā "Spartak" KHL regulārajā čempionātā noslēgumā ierindojās sestajā vietā Rietumu konferencē. Izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā Maskavas komanda sešās spēlēs piekāpās otrajā vietā sezonu noslēgušajai Sanktpēterburgas SKA un izstājās no tālākas dalības Gagarina kausa izcīņā. Sērijas trešajā spēlē Daugaviņš guva ribu un plaušu traumas, kā rezultātā sezona viņam noslēdzās ātrāk par "Spartak".

Daugaviņš "Spartak" rindās šosezon 58 spēlēs izcēlās ar 13 vārtiem un 23 rezultatīvām piespēlēm, bet Gagarina kausa izcīņā divās spēlēs atzīmējās ar vienu rezultatīvu piespēli. Latvieša līgums ar Maskavas vienību ir uz vēl vienu sezonu.

Savukārt Karsums 54 spēlēs atzīmējās ar deviņiem vārtiem un 15 rezultatīvām piespēlēm, bet sešos izslēgšanas mačos guva divus vārtus un veica divas rezultatīvas piespēles.