Basketbols
2019. gada 23. februāris, 00:15

"Dinamo" vārtsargs Biļalovs: "Bija ļoti raiba sezona, ko atcerēšos vienmēr"

Jauns.lv / LETA

Rīgas "Dinamo" vārtsargam Timuram Biļalovam Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sezona Latvijas vienībā bija ļoti raiba, pēc rīdzinieku turnīra beigām pauž hokejists.

Rīgas "Dinamo" piektdien izbraukumā ar rezultātu 0:3 (0:0, 0:2, 0:1) zaudēja turnīra līderei Maskavas CSKA, piekto gadu pēc kārtas neiekļūstot Gagarina kausā.

Lai iekļūtu Gagarina kausa izcīņā, rīdziniekiem šodien obligāti bija jāizcīna uzvara, turklāt jācer, ka zaudējumu jau pamatlaikā piedzīvos Maskavas apgabala "Vitjaz" vai "Soči".

"Šodien aizvadījām ļoti labu spēli. Trešā trešdaļa iespējams bija labākā šajā sezonā. Diemžēl nespējām realizēt savus momentus," klubs citē Biļalova teikto.

"Ar motivāciju viss bija vislabākajā kārtībā. Ļoti vēlējāmies uzvarēt un iekļūt izslēgšanas spēlēs. Bijām labi noskaņojušies, ļoti labi spēlējām, bet šoreiz neizdevās," stāstīja Biļalovs.

Krievu vārtsargam šī bija pirmā sezona Rīgas vienībā.

"Kopumā šī sezona Rīgā man ļoti patika. Pilsēta ir skaista, ir lielisks līdzjutēju atbalsts. Liels paldies līdzjutējiem par fantastiskajām sajūtām. Sezona bija aizraujoša. Spēlējām labi, aizvadījām spēles arī Cīrihē, Anglijā, zem klajas debess. Ļoti raiba sezona, ko atcerēšos vienmēr," atzīmēja Biļalovs.

Rīdzinieki ar 62 punktiem 62 spēlēs regulāro čempionātu noslēdza Rietumu konferences devītajā vietā, no pirmā astotnieka atpaliekot par vienu punktu.