Kobe Braients uzvalkā taču nesēdēs uz grīdas: "Jauniņais, piecelies!" VIDEO
Kobes Braienta autoritāte izpaužas visur.
Basketbols
2016. gada 27. janvāris, 12:06

Kobe Braients uzvalkā taču nesēdēs uz grīdas: "Jauniņais, piecelies!" VIDEO

Jauns.lv

Aizvadītās nakts NBA spēlē starp Losandželosas “Lakers” un Dalasas “Mavericks” mača sākumā notika kāds interesants moments, kurš spilgti pierādīja hierarhijas nozīmi sportā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Savu pēdējo sezonu NBA aizvadošais Kobe Braients, savainojuma dēļ nevarēja spēkoties 50. reizi karjerā ar citu leģendu vācieti Dirku Novicki, tāpēc uz komandas spēlētāju soliņa bija uzvalkā, tomēr vienības pārstāvju bija tik daudz, ka vietu nepietika. Braients taču nesēdēs aiz komandas, vai uz grīdas, tāpēc viņš ar vienu rokas kustību parādīja komandas debitantam Lerijam Nensam junioram, ka viņam jāpamet vieta, lai komandas spilgtākā zvaigzne varētu apsēsties. Jaunais basketbolists pat neiedomājās neko iebilst.

Interesanti, ka abu basketbolistu starpā iepriekš bijis neliels konflikts, jo Nenss savā Twitter kontā bija izteicis viedokli par apsūdzību pret Braientu par seksuālu uzbrukumu, nosaucot leģendāro basketbolistu par izvarotāju. Brīdī, kad Nenss nonāca “Lakers” komandā, viņš nekavējoties atvainojās Kobem par uzrakstīto, uzrunājot viņu par Braienta kungu. Slavenais basketbolists tikai pasmējās par to un piedeva jaunajam spēlētājam.

Kobe Braients aizdzen Leriju Nensu junioru sēdēt uz grīdas – video:

Pašā spēlē “Lakers” galotnē piedzīvoja sāpīgu zaudējumu ar 92:90, kad izšķirošo metienu iemeta Novickis, saņemot atzinību arī no Braienta.

Novicka uzvaras metiens un Braienta reakcija – video:


Kasjauns.lv/Foto: Ekrānuzņēmums no video