foto: Edijs Pālens/LETA
Bukartam rezultatīva piespēle "Ocelārži" zaudējumā
Bukarts šosezon 28 spēlēs guvis četrus vārtus un veicis 13 rezultatīvas piespēles.
Hokejs
2019. gada 12. janvāris, 20:50

Bukartam rezultatīva piespēle "Ocelārži" zaudējumā

Jauns.lv / LETA

Latviešu uzbrucējs Roberts Bukarts sestdien izcēlās ar rezultatīvu piespēli Čehijas augstākās hokeja līgas spēlē, kurā viņa un aizsarga Gunta Galviņa pārstāvētā Tršinecas "Ocelārži" cieta zaudējumu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Ocelārži" izbraukumā ar 2:3 (1:0, 1:1, 0:2) piekāpās Vitkovices "Ridera" vienībai.

Bukarts asistēja komandas pirmo vārtu guvumā, kad 13.minūtē Martins Rūžička atklāja cīņas rezultātu.

Latviešu uzbrucējs šajā mačā laukumā pavadīja 12 minūtes un 44 sekundes, kuru laikā veica piecus metienus pa vārtiem un nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu -1. Bukarts šosezon 28 spēlēs guvis četrus vārtus un veicis 13 rezultatīvas piespēles.

Tikmēr Galviņš nospēlētajās 17 minūtēs un 16 sekundēs izpildīja vienu metienu pa vārtiem un nopelnīja neitrālu lietderības koeficientu. Šosezon viņš 28 cīņās atzīmējies ar diviem vārtiem un četrām rezultatīvām piespēlēm.

Čehijas čempionāta vadībā ar 66 punktiem 33 spēlēs ir Libereces "Bīlī Tigrši", kam ar 63 punktiem 32 un 34 spēlēs seko attiecīgi Tršinecas "Ocelārži" un aizsarga Oskara Cibuļska un uzbrucēja Māra Bičevska pārstāvētā Hradeckrālovas "Mountfield". Tikmēr aizsarga Ralfa Freiberga un uzbrucēja Edgara Kuldas pārstāvētā Zlīnas "PSG Berani" ar 44 punktiem 34 cīņās atrodas 11.pozīcijā.