foto: LETA
Indrašis atgriežas laukumā, Maskavas "Dinamo" hokejistiem izcīnot uzvaru
Miks Indrašis (#70).
Hokejs
2018. gada 18. decembris, 14:09

Indrašis atgriežas laukumā, Maskavas "Dinamo" hokejistiem izcīnot uzvaru

Jauns.lv / LETA

Latviešu uzbrucējs Miks Indrašis otrdien aizvadīja savu pirmo maču pēdējo trīs nedēļu laikā, Maskavas "Dinamo" hokejistiem svinot uzvaru Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Maskavieši viesos ar rezultātu 2:1 (0:1, 1:0, 1:0) pārspēja Vladivostokas "Admiral".

"Dinamo" pirmā perioda vidū pēc Aleksandra Čerņikova metiena nonāca iedzinējos, bet otrās trešdaļas devītajā minūtē rezultāts tika izlīdzināts, ripu tīklā raidot Vadimam Šipačovam. Kad līdz pamatlaika beigām bija palikušas nepilnas septiņas minūtes, Daniils Tarasovs viesiem iemeta uzvaras vārtus.

Indrašis šajā mačā uz ledus pavadīja 12 minūtes un astoņas sekundes, kuru laikā uzvarēja divos no četriem iemetieniem un pielietoja vienu spēka paņēmienu.

Pašlaik 28 gadus vecais Indrašis nebija spēlējis kopš 26.novembra, kad cīņā pret Helsinku "Jokerit" iedzīvojās ceļgala savainojumā. Pēc šīs spēles Maskavas klubs paziņoja, ka latvietis nevarēs spēlēt līdz decembra beigām, bet prognozes bija ļoti piesardzīgas, tāpēc viņš jau tagad varēja atgriezties laukumā.

Latviešu uzbrucējs šajā sezonā 33 spēlēs guvis deviņus vārtus, veicis septiņas rezultatīvas piespēles un ticis pie negatīva lietderības koeficienta -3.

Rietumu konferences un visas līgas vadībā ar 66 punktiem 37 spēlēs ir Maskavas CSKA, no kuras par septiņiem punktiem atpaliek Sanktpēterburgas SKA, kamēr trešā ar 53 punktiem 37 spēlēs ir vārtsarga Jāņa Kalniņa pārstāvētā Helsinku "Jokerit". Savukārt piektā ar 42 punktiem 38 cīņās ir Maskavas "Spartak", kur spēlē uzbrucēji Mārtiņš Karsums un Kaspars Daugaviņš.

Tālāk sestā ar 41 punktu 40 cīņās ir Maskavas "Dinamo", bet devītā ar 34 punktiem 37 mačos ir Rīgas "Dinamo", kurai ar 24 punktiem 39 mačos seko Čerepovecas "Severstaļ", kur spēlē aizsargs Artūrs Kulda.

Savukārt Austrumu konferencē Jekaterinburgas "Avtomobilist" ir 63 punkti 39 mačos, bet otrā ar 55 punktiem 40 spēlēs ir Omskas "Avangard". Tikmēr astotajā vietā ar 37 punktiem 37 cīņās ir Pekinas "Kuņluņ Red Star", kuru pārstāv pašlaik savainotais latviešu aizsargs Krišjānis Rēdlihs.

Šosezon KHL čempionātā piedalās 25 komandas - 12 Rietumu un 13 Austrumu konferencē.

Regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 62 spēlēm, kas ir jauns līgas rekords, jo līdz šim vairāk par 60 spēlēm sezonā vienai vienībai nav bijis.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās