foto: LETA
Šteinberga palīdz "Umana Reyer" pieveikt Meļņikas klubu
Viena no Latvijas sieviešu basketbola izlases līderēm Anete Šteinberga.
Basketbols
2018. gada 9. decembris, 21:05

Šteinberga palīdz "Umana Reyer" pieveikt Meļņikas klubu

LETA

Viena no Latvijas sieviešu basketbola izlases līderēm Anete Šteinberga svētdien izcēlās ar 20 punktiem un 18 atlēkušajām bumbām, kas palīdzēja viņas pārstāvētajai Venēcijas "Umana Reyer" komandai Itālijas augstākās līgas mačā savā laukumā ar 62:58 (20:23, 17:18, 9:9, 16:8) pieveikt Sanmartīno "Fila" vienību, ko pārstāv Zenta Meļņika.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Šteinberga šajā mačā laukumā pavadīja 33 minūtes un četras sekundes, kuru laikā grozā raidīja piecus no astoņiem divpunktniekiem, divus no pieciem trejačiem un visus četrus "sodiņus".

Tāpat latvietes kontā 18 atlēkušās bumbas, viņai tādējādi tiekot pie "double-double", viena rezultatīva piespēle, divas kļūdas, piecas piezīmes un četri izprovocēti noteikumu pārkāpumi.

Šteinberga bija savas komandas rezultatīvākā basketboliste.

Tikmēr Meļņika nospēlētajās 13 minūtēs un 35 sekundēs guva trīs punktus, jo realizēja trīs no četriem soda metieniem, kamēr visi seši divpunktnieki lidoja mērķim secen. Vēl Latvijas basketbolistes kontā viena atlēkusī bumba, viena rezultatīva piespēle, viena kļūda, četras piezīmes un četri izprovocēti noteikumu pārkāpumi.

"Umana Reyer" ar deviņām uzvarām tikpat spēlēs ir turnīra līdere, kamēr "Fila" ar pieciem panākumiem atrodama ceturtajā vietā.

Kā vēstīts, "Umana Reyer" Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) Eirolīgas kvalifikācijā divu maču summā ar rezultātu 112:140 piekāpās Latvijas čempionei "TTT Rīga". Līdz ar to Itālijas klubs šajā sezonā startē mazāk prestižajā FIBA Eirokausā.