foto: USA TODAY Sports/Scanpix
"Nets" treneris patīkami pārsteigts par Kuruca sniegumu, kas varētu pagarināt viņa spēles laiku
Rodions Kurucs mačā pret "Wizards" nospēlēja 21 minūti un guva deviņus punktus.
Basketbols
2018. gada 17. novembris, 18:14

"Nets" treneris patīkami pārsteigts par Kuruca sniegumu, kas varētu pagarināt viņa spēles laiku

LETA

Arī turpmākajos Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačos Bruklinas "Nets" komanda varētu atvēlēt Latvijas basketbolistam Rodionam Kurucam gana lielu spēles laiku, vēsta portāls "Netsdaily.com".

Piektdien Kurucs nospēlēja 21 minūti un guva deviņus punktus, kas "Nets" komandai palīdzēja izbraukumā ar 115:104 (26:30, 30:24, 35:25, 24:25) pārspēt Vašingtonas "Wizards".

Šis Kurucam bija lielākais spēles laiks viņa NBA karjerā, turklāt vēl nesen viņš izlaida sešas spēles potītes traumas dēļ.

"Vēl ir diezgan agri to teikt, bet esmu patīkami pārsteigts par Kuruca sniegumu. Domāju, viņš var mums palīdzēt jau tagad. Viņa atlētiskums mums ir ļoti patīkams pārsteigums. Esam ļoti apmierināti ar viņa devumu. Nezinu, vai šo spēli mēs bez viņa pat būtu uzvarējuši," pēc piektdien gūtā panākuma teica "Nets" galvenais treneris Kenijs Etkinsons.

Traumu dēļ piektdienas spēlē nepiedalījās viens no "Nets" līderiem Rondijs Holiss-Džefersons un Trevons Greiems. Tas vairāk ļāva uzspēlēt tieši Kurucam, kurš savas iespējas izmantojis, tāpēc "Netsdaily.com" vērtējumā turpinājumā varētu saņemt gana lielu spēles laiku.

Kurucs šosezon septiņās spēlēs vidēji iemetis 6,6 punktus un izcīnījis 3,0 atlēkušās bumbas.

"Nets" ar septiņām uzvarām 16 spēlēs Austrumu konferencē atrodas devītajā vietā. Nākamo maču Bruklinas komanda aizvadīs jau sestdien, kad savā laukumā uzņems Losandželosas "Clippers".