foto: LETA
Sociālo tīklu lietotāji par Brieža uzvaru: tā nāca burtiski par mata tiesu
Latviešu bokseris Mairis Briedis.
Citi sporta veidi
2018. gada 11. novembris, 10:53

Sociālo tīklu lietotāji par Brieža uzvaru: tā nāca burtiski par mata tiesu

Jauns.lv

Lai gan Latvijas boksa zvaigzne Mairis Briedis sestdien ASV pilsētā Čikāgā Pasaules boksa supersērijas ceturtdaļfināla duelī pēc punktiem pārspēja Vācijas pārstāvi Noelu Gevoru, ļaudis sociālajos tīklos neslēpj – uzvara nākusi burtiski par mata tiesu.

Briedim uzvaru deva visi trīs tiesneši. Pirmajā raundā latvietis centās veikt pāris nesekmīgas kombinācijas. Tiesa, pāris sitienus viņam izdevās trāpīt un kopumā Latvijas bokseris izskatījās bīstamāks. Savukārt otrā raunda beigās Briedim izdevās kombinācija, kurā viņš veiksmīgi trāpīja Vācijas pārstāvim pa korpusu un pēc tam pa galvu. Turpmākajos raundos situācija nemainījās, bet Briedim piederēja neliela iniciatīva. 

Spēlei, kas notika naktī uz 11. novembri, līdzi sekoja gan boksa entuziasti uz vietas Čikāgā, gan līdzjutēji pie televizora ekrāniem. 

Maira atbalstītāji sociālajā tīklā “Twitter” nebūt neslēpj – uzvara nākusi patiešām smagi.

Jauns.lv jau ziņoja, ka Briedim uzvaru deva visi trīs tiesneši. Pēc punktiem rezultāts bija 116:110, 115:111 un 114:112. Līdz ar to Briedis savā īpašumā ieguva arī Pasaules Boksa padomes (WBC) Dimanta jostu.

Supersērijas pusfinālā Briedis tiksies ar poli Kšištofu Glovacki vai krievu Maksimu Vlasovu, kuri savstarpēju cīņu arī aizvadīs sestdien Čikāgā. Abi bokseri cīnīsies par Pasaules Boksa organizācijas (WBO) pagaidu čempiona jostu.