foto: TASS/Scanpix
Strēlnieka un Timmas pārstāvētā "Olympiakos" sagrauj Freimaņa "Ifaistos"
Basketbols
2018. gada 22. oktobris, 21:50

Strēlnieka un Timmas pārstāvētā "Olympiakos" sagrauj Freimaņa "Ifaistos"

Jauns.lv / LETA

Latvijas basketbolistu Jāņa Strēlnieka un Jāņa Timmas pārstāvētā Pirejas "Olympiakos" pirmdien Grieķijas čempionāta mačā ar rezultātu 83:46 (19:10, 21:12, 21:14, 22:10) sagrāva Lemnosas "Ifaistos", kurā spēlē Rolands Freimanis.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Timma spēlēja 17 minūtes un 14 sekundes, kuru laikā guva trīs punktus, realizējot vienu no pieciem tālmetieniem, bet, aizmetot garām abus divpunktu metienus. Tāpat viņš sakrāja trīs atlēkušās bumbas un atdeva vienu rezultatīvu piespēli.

Strēlnieks šajā mačā savainojuma dēļ nepiedalījās.

Savukārt Freimanis 17 minūšu un 39 sekunžu laikā iemeta divus punktus, realizējot vienu no četriem divpunktu metieniem. Tāpat viņš netrāpīja vienīgo tālmetienu, bet tika pie trim atlēkušajām bumbām. Freimanim arī viena pārtverta piespēle, kā arī trīs kļūdas.

Abām komandām šī bija trešās kārtas spēle. "Olympiakos" līdz šim guvusi uzvaras visos mačos, kas ļauj ieņemt otro vietu, kamēr "Ifaistos" ar vienu panākumu ir desmitajā pozīcijā 14 komandu konkurencē.

Pašlaik 30 gadus vecais Freimanis Grieķijas komandas rindas papildināja augustā.

Savukārt Strēlnieks slavenajā "Olympiakos" klubā uzsācis savu otro sezonu, kamēr Timma par viņa komandas biedru kļuva šajā vasarā, nedaudz negaidīti pārceļoties no Spānijas vienības Vitorijas "Baskonia".

"Ifaistos" komanda aizvadītajā sezonā Grieķijas augstākās līgas čempionāta pamatturnīrā ieņēma 11.vietu, izslēgšanas turnīrā netiekot, bet "Olympiakos" kļuva par vicečempioni.