foto: Paula Čurkste/LETA
Rīgas "Dinamo" lazareti papildina arī Rēdlihs, Zīle un Makmilens
Rīgas ''Dinamo'' uzbrucējs Miķelis Rēdlihs pēc ripas trieciena pa galvu ārsta pavadījumā pamet laukumu.
Hokejs
2018. gada 28. septembris, 16:14

Rīgas "Dinamo" lazareti papildina arī Rēdlihs, Zīle un Makmilens

LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Rīgas "Dinamo" spēlētāji Kristaps Zīle, Brendons Makmilens un Miķelis Rēdlihs iedzīvojušies savainojumos, kuru dēļ viņi nevarēs piedalīties gaidāmajā regulārā čempionāta spēlē, pavēstījis klubs.

Visi trīs hokejisti nepabeidza ceturtdienas spēli pret "Soči" vienību, kurā Rīgas klubs zaudēja ar 1:4.

Uzbrucējs Makmilens ir atsvaidzinājis iepriekšējo traumu, bet aizsargam Zīlem pa kāju neveiksmīgi trāpīja ripa, kas viņam liedza pabeigt iepriekšējo spēli. Savukārt Rēdlihs savainojumā iedzīvojās pēc tam, kad viņam ripu pa ausi trāpīja viens no komandas biedriem.

Rīgas "Dinamo" tiekas ar "Soči"

gallery icon
21

Līdz ar to viņi nevarēs spēlēt sestdien paredzētajā mačā pret Astanas "Baris" vienību. Pret Kazahstānas komandu nespēlēs arī aizsargs Uvis Balinskis un pieredzējušais uzbrucējs Gints Meija, kuri arī atlabst no iepriekš gūtiem savainojumiem.

Zīle šīs sezonas 11 mačos ar punktiem nav izcēlies, bet Makmilens deviņās spēlēs guvis guvis vienus vārtus un atdevis vienu rezultatīvu piespēli. Tikmēr Rēdlihs desmit dueļos ticis pie viena vārtu guvuma un trīs rezultatīvām piespēlēm.

Rīdzinieki šobrīd aizvada četru mājas spēļu sēriju. Pirms tam svētdien Latvijas galvaspilsētā viesojās Latvijas hokeja uzbrucēju Mārtiņa Karsuma un Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Maskavas "Spartak", kas svinēja uzvaru ar 3:1, bet otrdien sekoja rīdzinieku uzvara papildlaikā ar 2:1 pret vārtsarga Jāņa Kalniņa pārstāvēto somu vienību Helsinku "Jokerit". Savukārt sestdien "Dinamo" noslēgs mājas spēļu sēriju, tiekoties ar "Baris".

Šo sezonu Latvijas klubs ir sācis atzīstami, jo 11 spēlēs ir izcīnītas sešas uzvaras, kas ar 13 punktiem ļauj ieņemt piekto vietu Rietumu konferencē.