foto: EPA/LETA
Ronaldu pāreja uz "Juventus" pārraksta "Instagram" vēsturi
Krištianu Ronaldu bauda slavu tagad arī Itālijā.
Sporta zvaigznes
2018. gada 21. jūlijs, 06:15

Ronaldu pāreja uz "Juventus" pārraksta "Instagram" vēsturi

Jauns.lv

Arvien biežāk tiek spriests, ka par tavu popularitāti liecina fakts, cik tev sekotāju sociālajā tīklā "Instagram". Portugāļu futbola superzvaigznei Krištianu Ronaldu, kurš nesen pārcēlās uz Turīnas "Juventus" ar to viss ir labākajā kārtībā.

Krištianu Ronaldu ar vairāk nekā 135 miljoniem sekotāju pēdējo mēnešu laikā kļuvis par pārliecinoši populārāko vīrieti, eiropieti sportistu sociālajā tīklā "Instagram", turklāt kopumā viņš ieņem jau otro vietu, piekāpjoties vienīgi amerikāņu popzvaigznei Selēnai Gomesai, kuras pārsvars palicis vairs tikai aptuveni trīs miljoni sekotāju.

Tomēr Ronaldu ir tuvu vēl kādam rekordam. Viņa pirmā bilde Turīnas "Juventus" iekļuvusi Top 5 visu laiku populārāko "Instagram" ierakstu topā. Pašlaik portugālis ieņem ceturto vietu ar teju 11,7 miljoniem "patīk", tomēr ņemot vērā, ka bilde ievietota vien šonedēļ, pastāv iespēja, ka skaitlis vēl turpinās pieaugt.

Forza Juve! #FinoAllaFine

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Daudzi drošvien grib zināt, kas var būt populārāks par Ronaldu pāreju uz "Veco sinjoru"? Tad nu lūk:

Trešā vieta kanādiešu popzvaigznei Džastinam Bīberam, kurš pirms desmit dienā paziņoja, ka saderinājies ar Heiliju Boldvinu. Šī attēla pārsvars pār Ronaldu bildi ir vien aptuveni miljons "patīk".

Otrā vieta realitātes šovu zvaigznes un modeles Kailijas Dženeres bildei ar viņas mēnesi veco dēliņu Stormiju. Šim attēlam ir vairāk nekā 13 miljonu "patīk".

my angel baby is 1 month old today

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Tikmēr pārliecinošā līderpozīcijā ar teju 18 miljoniem "patīk" ir tā pati Kailija Dženere ar nesen dzimušo dēliņu Stormiju. Summā par divām bildēm iespaidīgs 31 miljons "laiku".

stormi webster 👼🏽

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Krištianu Ronaldu Turīnas "Juventus" pievienojās 10. jūlijā un viņa aģents Žorže Mendess paziņojis, ka viņa klients plāno arī karjeru noslēgt tieši sajā klubā. Par pieckārtējā gada pasaules labākā futbolista popularitāti liecina arī fakts, ka jau pirmajā dienā pēc viņa pārejas uz "Juventus", ieņēmumi par viņa krekliem ar septīto numuru sastādīja 55 miljonus eiro.

Krištianu Ronaldu ierodas Turīnā

Portugāles futbola zvaigzne Krištianu Ronaldu, kurš pirmdien ieradās Turīnas "Juventus" kluba rīcībā, preses konferencē paziņoja, ka vēlas pārrakstīt titulētā Itālijas ...

gallery icon
55