foto: SWNS.com
FOTO: pēc sāpīgā zaudējuma Horvātijai angļi peldas sērās un alkoholā
Ainiņa Birmingemā.
Futbols
2018. gada 12. jūlijs, 12:35

FOTO: pēc sāpīgā zaudējuma Horvātijai angļi peldas sērās un alkoholā

Jauns.lv / LETA

Horvātijas futbola izlase trešdien Maskavā pagarinājumā ar 2:1 uzvarēja Angliju, pirmo reizi valsts vēsturē iekļūstot Pasaules kausa izcīņas finālā, kur tā svētdien tiksies ar Francijas valstsvienību. Pēc milzīgās "traģēdijas" angļu futbola fanu vidū nerimst sēras.

Anglijā plūst asaru straumes un alus litri sērās par zaudējumu Horvātijai

Pēc zaudētās futbola Pasaules kausa spēles Anglijā cilvēki ļāvušies dabiskām sērām: cilvēki apķeras, skumst, dzer alu un raud par savu ...

gallery icon
57

Jau vēstījām, ka spēles pamatlaiks noslēdzās neizšķirti 1:1 (0:1), bet papildlaika 109.minūtē horvātiem uzvaras vārtus guva Mario Mandžukičs. Šis ir Horvātijas futbolistu visu laiku lielākais sasniegums. Šī komanda spēlē savā piektajā finālturnīrā, debijā 1998.gadā sensacionāli izcīnot trešo vietu. Tikmēr pirms četriem gadiem Horvātijas izlase nespēja pārvarēt grupu kārtu, izcīnot vienu uzvaru trīs spēlēs, bet tagad komanda ir tikusi jau pie sešām uzvarām.

Anglijā kopš vakarvakara valda dziļas sēras un sašutums par spēles iznākumu, taču Horvātijā viss ir gluži pretēji - tur tik lieli sporta prieki nav piedzīvoti sen.