foto: AFP/Scanpix
Latvijas un pasaules tenisa zvaigznes no Vimbldonas "Grand Slam" tiksies Lattelecom televīzijā un Shortcut
Rodžers Federers Vimbldonā 2. jūlijā.
2018. gada 2. jūlijs, 17:24

Latvijas un pasaules tenisa zvaigznes no Vimbldonas "Grand Slam" tiksies Lattelecom televīzijā un Shortcut

Jauns.lv

Jau pirmdien, 2. jūlijā sākas pasaulē prestižākās tenisa sacensības Vimbldonas “Grand Slam”, kam Latvijā varēs sekot līdzi tikai Lattelecom televīzijas un Shortcut skatītāji. Pasaules un Latvijas tenisa zvaigžņu spēlēm divu nedēļu garumā varēs just līdzi Eurosport 2 HD kanālā, kas Lattelecom klientiem šinī laikā kļūs par īpašu tenisa kanālu.

Šogad Vimbldonas tenisa turnīrs būs īpaši interesants, jo tajā startēs ne tikai Latvijas talantīgākās tenisistes Jeļena Ostapenko un Anastasija Sevastova, kā arī Ernests Gulbis, bet arī uzlecošā zvaigzne Daniela Vismane, kura startēs junioru līgā. 

Eurosport 2 kanālā Vimbldonas “Grand Slam” būs pieejams ne tikai Lattelecom Interaktīvajā televīzijā un Helio iTV, bet arī filmu, seriālu un tiešraižu lietotnē Shortcut. Tāpat turnīra kanāls ir pieejams Virszemes TV Sporta pakā. 

Vimbldonas turnīrs, kas notiek jau kopš 1877. gada, šogad norisināsies no 2. jūlija līdz 15. jūlijam. Pamatturnīra spēles norisināsies katru dienu. Cīņa par iekļūšanu finālā notiks 12. un 13. jūlijā. Finālspēles sieviešu līgā sākas 14.jūlijā, bet vīrieši par uzvarētāja titulu spēlēs 15. jūlijā.