foto: AFP/Scanpix/LETA
Ēģiptiešu zvaigzne Salāhs pirmo reizi iesaistījies Ēģiptes izlases treniņos
Līdz šim Mohameds Salāhs bija darbojies individuāli un pārsvarā ar fizioterapeitu.
Futbols
2018. gada 13. jūnijs, 16:04

Ēģiptiešu zvaigzne Salāhs pirmo reizi iesaistījies Ēģiptes izlases treniņos

LETA

Anglijas premjerlīgas kluba "Liverpool" zvaigzne Mohameds Salāhs trešdien pirmo reizi iesaistījies Ēģiptes futbola izlases treniņos, dodot komandai cerību un savlaicīgu atgriešanos laukumā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Ēģiptiešu superzvaigzne Salāhs kopš 26.maija ārstējis pleca savainojumu, ko guva UEFA Čempionu līgas finālā pret Spānijas grandu Madrides "Real".

Savukārt trešdien Salāhs Ēģiptes izlases bāzes vietā Groznijā aizvadīja pirmo treniņu kopš traumas gūšanas, kas liek domāt, ka futbolists varētu atgriezties laukumā jau piektdien Pasaules kausa pirmajā mačā pret Urugvaju.

Tiesa, komandas pārstāvji par šo jautājumu vēl trešdien bija nerunīgi, norādot, ka nav garantijas par Salāha spēlēšanu jau piektdien.

Pasaules kausa turpinājumā Ēģipte 19.jūnijā spēlēs ar mājinieci Krieviju, kamēr 25.jūnijā gaidāms duelis pret Saūda Arābiju. Vēl 30.maijā komandas pārstāvji izteicās, ka uzbrucēja atveseļošanās neprasīšot vairāk par trim nedēļām.

Salāhs nupat aizvadītajā sezonā bija neapstrīdams "Liverpool" līderis, jo visu turnīru ietvaros iesita 44 vārtus. Viņš tiek uzskatīts par vienu no pretendentiem uz šī gada labākā futbolista balvu, sastādot konkurenci tādiem spēlētājiem kā Lionels Mesi, Krištianu Ronaldu un Neimars.