foto: SJBarracuda
Balcera pārstāvētā "Barracuda" izstājas no Kaldera kausa izcīņas
Lielisku AHL sezonu aizvadījušo Rūdolfu Balceru ar nepacietību gaida Latvijas izlasē.
Hokejs
2018. gada 28. aprīlis, 11:58

Balcera pārstāvētā "Barracuda" izstājas no Kaldera kausa izcīņas

LETA

Latviešu uzbrucēja Rūdolfa Balcera pārstāvētā Sanhosē "Barracuda" komanda piektdien piedzīvoja zaudējumu Amerikas Hokeja līgas (AHL) izslēgšanas turnīra jeb Kaldera kausa izcīņā, izstājoties no tālākās cīņas par trofeju.

Rietumu konferences ceturtdaļfināla ceturtajā spēlē "Barracuda" viesos ar rezultātu 0:3 (0:0, 0:1, 0:2) zaudēja Tūsonas "Roadrunners" komandai, sērijā līdz trim uzvarām kapitulējot ar 1-3.

Balcers šajā cīņā pa vārtiem nemeta, maču pabeidzot ar negatīvu lietderības koeficientu -1.

Uzvarētājiem divus vārtus guva zviedrs Mario Kempe, bet vārtos Edins Hils atvairīja 25 pretinieku metienus, tiekot atīts par spēles pirmo zvaigzni.

Zīmīgi, ka "Roadrunners" arī iepriekšējā sērijas mačā pretiniekus atstāja "sausā", uzvarot ar 6:0.

Jau vēstīts, ka sērijas otrajā spēlē Balcers guva divus vārtus un divas reizes asistēja partneriem, bet pārējos mačos palika tukšā.

Balcers, kuram šī bija pirmā AHL sezona, pamatturnīrā 67 spēlēs atzīmējās ar 23 vārtiem un 25 rezultatīvām piespēlēm. Viņš regulārajā turnīrā bija pārliecinoši rezultatīvākais "Barracuda" spēlētājs, kā arī septītais labākais punktu guvējs starp līgas debitantiem.

Pēc izstāšanās no Kaldera kausa Balcers tiek gaidīts Latvijas izlasē, kas nākamnedēļ uzsāks dalību pasaules čempionātā.

"Barracuda" izslēgšanas turnīram kvalificējās vien regulārā čempionāta pēdējā kārtā.

Kaldera kausā spēlēja arī Latvijas uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Vilksbāres/Skrentonas "Penguins", kas Austrumu konferences ceturtdaļfinālā ar 0-3 zaudēja Šarlotas "Checkers", arī noslēdzot sezonu.

AHL izslēgšanas turnīrā netika vārtsarga Kristera Gudļevska pārstāvētā Bridžportas "Sound Tigers" un aizsarga Kristofera Binduļa pārstāvētā Hēršijas "Bears".