foto: FC "Zulia"
Divus futbolistus izmet no komandas, jo viņi publicē video, kā spīdzina kaķi
Davids Bareta un Eduins Kuero krietni sagandējuši karjeras iespējas un sabiedrības viedokli par sevi.
Futbols
2018. gada 7. aprīlis, 05:13

Divus futbolistus izmet no komandas, jo viņi publicē video, kā spīdzina kaķi

Jauns.lv

Venecuēlas futbola virslīgas klubs Marakaibo "Zulia" lauzis līgumu ar diviem pirmās komandas futbolistiem Davidu Baretu un Eduinu Kuero.

Nesenais U-20 valstsvienības aizsargs 22 gadus Kuero savā valstī tiek uzskatīts par ļoti talantīgu futbolistu, tomēr nu uz viņu sabiedrība skatīsies citādāk. Savukārt viņa vienaudzis uzbrukumā spēlējošais Bareta "Zulia" klubā saskatīja savas karjeras izraušanās iespēju, par ko nu jau var aizmirst.

"Instagram" pirms dažām dienām tika ievietots video, kurā abi futbolisti ņirgājas par kaķi: baksta viņu, mētā, rauja aiz astes un citām ķermeņa daļām, bet beigās vienkārši izmet pa logu.

Šis video ātri vien, saprotamu iemeslu dēļ, tika dzēsts, tomēr Venecuēlas mediju rīcība palikušas dažas bildes no šī šausminošā incidenta.

Komandas atbilde par redzēto bija ļoti profesionāla. Viņi nekavējoties lauza līgumattiecības ar abiem sportistiem, un sociālajos tīklos atvainojās visiem cilvēkiem, kuriem šīs šausmas bija jāredz.

Kluba vārdā tika izteikta nožēla, ka Baretu un Kuero nedrīkst nosūtīt uz psihiatrisku ārstēšanos, tomēr "Zulia" vienības vārdā, viņi to abiem sportistiem silti iesaka.