foto: Instagram @news.vl
Krievu sportiste pēc atklātas fotosesijas: "Man ir 107 kilogrami, un es lieliski jūtos gan dzīvē, gan bildēs"
Vladivostokas amerikāņu futbolistes ļoti interesantā fotosesijā.
Sporta zvaigznes
2018. gada 13. februāris, 05:31

Krievu sportiste pēc atklātas fotosesijas: "Man ir 107 kilogrami, un es lieliski jūtos gan dzīvē, gan bildēs"

Kasjauns.lv

Krievijā pamatīgu vētru sociālajos tīklos sacēlusi sieviešu amerikāņu futbola komandas "Vladivostokas Zobenvaļi" spēlētājas, kuras nopozējušas ļoti atklātā fotosesijā.

Fotosesiju, kurā meitenes bija tērpatas dažos ekipējuma elementos un apakšveļā, sarīkoja vietējais medijs News.vl, kura sociālo tīklu kontās sākās vērienīga sportistu apspriešana.

Daudzi komentētāji uzskata, ka šīs sportistes ir ar pārāk lielu lieko svaru un viņām šādās fotosesijās nevajadzētu iesaistīties, tomēr citi aizstāv atlētes, apgalvojot, ka amerikāņu futbola laukumā kalsnas "piecdesmit kilogramīgas modeles" diez vai varētu ilgi "izdzīvot".

Citi Krievijas interneta komentētāji kritizē grimēšanu, kurā nav mēģināts notušēt meiteņu zilumus vai "apelsīnu mizas efektu".

Viedokļa paušanā par sieviešu ķermeņiem vēlāk iesaistījusies arī viena no sportistēm, kur pauž savu skatījumu sekojoši: "Es sveru 107 kilogramus un lieliski jūtos gan dzīvē, gan šajās fotogrāfijās!"

Tomēr ne visi komentētāji kritizēja meitenes par drosmi un vēlmi parādīt sevi mazāk skarbā gaismā nekā laukumā, bija arī tādi, kuri pauda apbrīnu un atbalstu amerikāņu futbolistēm par šo interesanto ideju.

Tēmas