foto: Ekrānuzņēmums no "Yotube.com" video
Olimpisko spēļu zelta medaļniekiem daiļslidošanā likts mainīt priekšnesumu – tas bijis par seksīgu
2018. gada 12. februāris, 13:15

Olimpisko spēļu zelta medaļniekiem daiļslidošanā likts mainīt priekšnesumu – tas bijis par seksīgu

Jauns.lv

Phjončhanas ziemas olimpisko spēļu dalībniekiem Kanādas daiļslidošanas deju pārim Skotam Moiram un Tesai Virtū, kas jau paguvuši iegūt zelta medaļu komandu sacensībās, likts pārveidot priekšnesumu, jo tas esot pārāk seksīgs. 

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Viņu izvēles programmā nācās mainīt kādu elementu, jo tas priekšnesumu esot padarījis par provocējošu, seksuāli rosinošu un nepiedienīgu, lai to rādītu pasaules auditorijai. 

Kanādas daiļslidotāji Skots Moirs un Tesa Virtū uzklausījuši pretenzijas un mainījuši erotiskā rakstura pacēlienu, atzīstot to par pārāk riskantu. 

“Kad noskatījāmies video palēninājumu, sapratām, ka pacēliens neizskatījās estētiski pievilcīgs, tāpēc nolēmām to mainīt, lai kopainu padarītu labāku,” Kanādas vietējam laikrakstam pastāstīja sportistu duets. 

Izmaiņas nav negatīvi ietekmējušas vienu no pasaules labākajiem daiļslidošanas deju pāriem, jo viņu rezulāts olimpisko spēļu komandu sacensībās tika atzīts par labāko un palīdzēja Kanādai izcīnīt zelta medaļu.  Moirs un Virtū ir 2010. gada Vankūveras olimpisko spēļu čempioni, bet pirms četriem gadiem Sočos viņi izcīnīja sudraba medaļas.