foto: Reuters/Scanpix/LETA
"Varbūt šīs ir manas pēdējās sacensības" - kamaniņu braucējs Kivlenieks apsver iespēju noslēgt karjeru
"Nevaru ne trasi izbraukt kā gribu, ne tehniku savest kārtībā," pikts par savu startu Phjončhanā ir Inārs Kivlenieks.
Citi sporta veidi
2018. gada 10. februāris, 18:49

"Varbūt šīs ir manas pēdējās sacensības" - kamaniņu braucējs Kivlenieks apsver iespēju noslēgt karjeru

LETA

Latvijas kamaniņu braucējs Inārs Kivlenieks pēc neveiksmīgas Phjončhanas olimpisko spēļu pirmās dienas apsver iespēju noslēgt karjeru.

Latvijas sportisti Phjončhanā

Latvijas sportisti ziemas olimpisko spēļu mājvietā Phjončhanā, cītīgi trenējas un vairāki jau uzsākuši sacensības.

gallery icon
179

Kā vēstīts, Kristers Aparjods sestdien vīru sacensību pirmajos divos braucienos sasniedza sestos labākos laikus un pēc pirmās dienas kopvērtējumā atrodas septītajā pozīcijā.

No pārējiem Latvijas sportistiem pēc pirmās dienas Kivlenieks ieņem 21.vietu, bet Artūrs Dārznieks atrodams 25.pozīcijā, abiem kļūdoties katrā no braucieniem.

Latvijas sportisti Phjončhanā gatavojas olimpiskajiem startiem

Latvijas sportistu ikdiena olimpiskajā Phjončhanā.

gallery icon
71

"Šķita, ka otrajā braucienā taisnē iznācu labi, bet nepalaidu kamanu brīvi un tā sameta šķērsām," dienas beigās secināja Kivlenieks. "Treniņos šoreiz diez ko labi neklājās. Bija problēmas ar braukšanu, vienā no braucieniem arī salauzu kamanu. Nu nav, šoreiz nav. Nezinu kāpēc, bet kaut kas neliekas kopā. Nevaru ne trasi izbraukt kā gribu, ne tehniku savest kārtībā, lai tā darītu, ko es gribu. Kaut kas nav."

Atskats uz olimpisko spēļu atklāšanas ceremoniju

gallery icon
102

"Nav viena konkrēta lieta, kaut kas pašam ar sajūtām ir noticis, arī ar kamanu nevaru nonākt pie kāda kopsaucēja," pauda sportists. "Neko nesasteigšu, bet varbūt šīs pat varētu būt manas pēdējās sacensības karjerā, bet to vēl redzēsim. Pagaidām sajūtas ir nepatīkamas. Jānobrauc divi labi braucieni un tad jau jāskatās tālāk."

Trešajam braucienam starts paredzēts svētdien plkst.13 pēc Latvijas laika, bet pēc tam svētdien tiks veikts arī noslēdzošais, ceturtais, brauciens.

Phjončhanas olimpisko spēļu atklāšanas ceremonija

Dienvidkorejas pilsētā Phjončhanā peiktdien, 9.februārī tiek atklātas XXIII Ziemas olimpiskās spēles, un Latvijas sportisti pie godalgām cer tik jau ceturto ...

gallery icon
287