foto: BNS Foto/Scanpix/LETA
Ja latvieši ar džipiem, tad Lietuvas basketbola spilgtākā zvaigzne uz izlases treniņiem ierodas ļooooti pieticīgā auto
Jons Valančūns pēdējos gados ir uzskatāms par Lietuvas labāko un slavenāko basketbolistu.
Sporta zvaigznes
2017. gada 21. jūlijs, 15:40

Ja latvieši ar džipiem, tad Lietuvas basketbola spilgtākā zvaigzne uz izlases treniņiem ierodas ļooooti pieticīgā auto

Kasjauns.lv

Lietuvas basketbola pēdējo gadu spilgtākā zvaigzne NBA klubu Toronto "Raptors" pārstāvošais centra spēlētājs Jons Valančūns uz Lietuvas vīriešu basketbola izlases treniņiem ieradies ar 1992. gada izlaiduma "Audi 80" automašīnu, kuras vizuālais stāvoklis diez vai liecina, ka spēkrats spētu iziet tehnisko apskati.

Ierasts, ka labākie basketbolisti pārvietojas dārgās un lielās automašīnās, jo savus staltos augumus ir grūti ievīstīt mazās automašīnās. Arī vairums Latvijas izlases basketbolistu pārvietojas gana vērtīgos apvidus auto. Izņēmums ir mūsu spilgtākā zvaigzne Kristaps Porziņģis, kurš nepārvietojas ar džipu, bet gan ar S klases "Mercedes Benz" automašīnu, tomēr mūsu kaimiņvalsts basketbola zvaigzne Jons Valančūns pārsteidzis daudzus.

Jons Valančūns uz izlases treniņiem ierodas 1992. gada "Audi 80"

Lietuvas basketbola pēdējo gadu spilgtākā zvaigzne NBA klubu Toronto "Raptors" pārstāvošais centra spēlētājs Jons Valančūns uz Lietuvas vīriešu basketbola izlases ...

gallery icon
28

Valančūns, kurš nākamsezon par spēlēšanu NBA saņems vairāk nekā 15 miljonus ASV dolāru, Palangā uz izlases treniņnometni ieradies pie stūres savam vienaudzim - 1992. gada izlaiduma "Audi 80". Lieki piebilst, ka šāda automašīnas izvēle pārsteidza daudzus gan klātesošos, gan Lietuvas medijus.

"Kas ir, normālu mašīnu neesat redzējuši," jautā Valančūns

Pēc portālā SS.lv apskatāmas informācijas šādas automašīnas cena svārstās no 350 līdz 1400 eiro.

Pašlaik gan vēl nav izskanējusi oficiāla informācija, kāpēc Valančūns ieradies tieši šādā automašīnā, jo finansiālā rocība nevarētu būt īstais iemesls, jo, visticamāk, ir izspēlēts kāds joks saistībā ar basketbolista vecumu.

Vēlāk pats basketbolists sarunā ar portālu Basketnews.lt pajokoja: "Jums vienmēr patīk rakstīt par mašīnām, novērtēt cenas. Tad nu, lūdzu, - novērtējiet, cik šī maksā. "Audi" man piedāvāja līgumu un iedeva pavizināties, lūk, ar šo jauno skaisto mašīniņu. Un ar to tad tagad braukšu!"

Pēc treniņa gan Jons iekāpa savam statusam un rocībai krietni krietni piemērotākajā "Brabus" automašīnā.