foto: Twitter
Ņujorkas centrā mirdz uzraksts "Tikai netirgojiet Porziņģi!"
Lai nu kuru no "Knicks" varētu aizmainīt, bet ne jau Porziņģi - tāds ir vēstījums.
Basketbols
2017. gada 23. jūnijs, 22:52

Ņujorkas centrā mirdz uzraksts "Tikai netirgojiet Porziņģi!"

Kasjauns.lv

Ņujorkas "Knicks" prezidents pat nevar aizbraukt uz mājām, nemanot aicinājumu neaizmainīt kluba spēlētāju ar sesto numuru - mūsu Kristapu Porziņģi, šodien vēsta "New York Daily Sports".

Koši dzeltenais uzraksts mirgo "Madison Square Garden", un to nevar nemanīt. "Mēs gribam, lai viņš paliek," mazākiem burtiem vēstīts digitālā vēstījuma apakšā.

Kasjauns.lv jau vēstīja, ka  latvieša Kristapa Porziņģa pārstāvētā Ņujorkas "Knicks" komanda ceturtdien Nacionālās basketbola asociācijas draftā ar astoto numuru izvēlējās Francijas saspēles vadītāju Franku Nilikinu.

Neilgi pirms NBA drafta izskanēja informācija, ka 21 gadu vecais Porziņģis varētu nokļūt Bostonas "Celtics" komandā, tomēr "Knicks" prasītā cena esot bijusi pārāk augsta.

Kā, atsaucoties uz informācijas avotiem, vēstīja vairāki mediji, "Knicks" par latvieti no "Celtics" prasījusi trešās izvēles tiesības šī gada draftā, 2018.gada drafta pirmās kārtas tiesības, ko tā savulaik ieguvusi no Bruklinas "Nets" komandas, kā arī spēlētājus Dželinu Braunu un Džeju Krauderu.

Porziņģis vairākkārt izteicies, ka vēlas "Knicks" komandā pavadīt visu savu NBA karjeru, tomēr spēlētājs, būdams vīlies par klubā notiekošo, neieradās uz sezonas noslēdzošo tikšanos ar tā vadību un tagad skaļāk kā jebkad iepriekš aktualizējušās runas, ka nākamo sezonu latvietis jau varētu sagaidīt citā komandā.