Znaroks paliek
Oļegs Znaroks
Hokejs
2009. gada 19. maijs, 11:11

Znaroks paliek

Jauns.lv

Latvijas Hokeja federācijas (LHF) prezidents Kirovs Lipmans panācis konceptuālu vienošanos ar Latvijas hokeja izlases galveno treneri Oļegu Znaroku par darba turpināšanu arī turpmāk, otrdien vēsta laikraksts Diena.

LHF valdes sēdē pirmdien atzinīgi tika novērtēta Latvijas izlases izcīnītā septītā vieta šī gada pasaules čempionātā.

„Pret Znaroka darbu valdes locekļiem iebildumu nebija. Principiāli ar treneri esam vienojušies turpināt sadarbību,” teica Lipmans. „Znaroka vienīgā vēlme ir parakstīt līgumu uz trīs gadiem. Domāju, ka atkal vienosimies par sistēmu 2+1.”

Tāpat LHF gatavojas parakstīt sadarbības līgumus arī ar Latvijas U-20 izlases galveno treneri Andreju Maticinu un U-18 valstsvienības treneri Aleksandru Klinšovu.

Kā ziņots, U-20 izlase Maticina vadībā pirmo reizi saglabāja vietu pasaules junioru hokeja elitē, savukārt, Latvijas U-18 izlase Klinšova vadībā otro reizi izcīnīja ceļazīmi uz pasaules čempionāta augstāko divīziju.

Jau ziņots, pasaules hokeja čempionāta ceturtdaļfināla spēlē Latvijas izlase ar rezultātu 2:4

zaudēja Kanādas valstsvienībai, čempionāta noslēgumā ieņemot septīto vietu.

Visā čempionātā kā labākie Latvijas valstsvienības spēlētāji tika nosaukti vārtsargs Edgars Masaļskis, aizsargs Kārlis Skrastiņš un uzbrucējs Aleksandrs Ņiživijs.

Pasaules hokeja čempionāta ceturtdaļfinālā Latvijas izlase pēdējo reizi spēlēja 2004.gadā, kad ar rezultātu 1:4 piekāpās Zviedrijas valstsvienībai.

LETA/ Foto: LETA