Polijas zvaigzne pret Grieķiju nespēlēs
Iespējams, ka vienai no Jekaterinburgas „UMMC” līderēm Agņeškai Bibržickai čempionāts būs beidzies jau pēc vienas spēles, jo negribas ticēt, ka bez viņas polietes spēs uzvarēt kādā spēlē.
Basketbols
2009. gada 8. jūnijs, 15:43

Polijas zvaigzne pret Grieķiju nespēlēs

Jauns.lv

Polijas sieviešu basketbola izlasei pirmdien paredzētajā Eiropas čempionāta B apakšgrupas spēlē ar Grieķijas valstsvienību būs jāiztiek bez līderes Agņeškas Bibržickas, kura svētdienas mačā guva potītes savainojumu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Bibržicka kreisās potītes savainojumu guva spēlē pret Latvijas valstsvienību, kurā Polija cieta sagrāvi ar 52:86. Bibržicka traumu guva trešās ceturtdaļas sākumā.

Iespējams, ka Bibržicka izlaidīs arī otrdienas maču pret Ungārijas komandu.

Polijas izlases spēlētāja Evelīna Kobrina uzsvēra, ka tagad ir pienācis īstais laiks, lai polietes justos vainīgas pašas par sevi.

„Bez Agņeškas mūsu komanda ir pavisam citāda. Pret Grieķiju mums daudz agresīvāk jāspēlē aizsardzībā, lai nepieļautu līdzīgas kļūdas kā pret Latviju,” teica Kobrina.

2005.gada Eiropas čempionāta spēlē Polija spēja pieveikt Grieķiju ar 59:49, tomēr toreiz 19 punktus guva tieši Bibržicka.

Grieķijas izlase B apakšgrupas spēlē svētdien ar rezultātu 59:43 pārspēja Ungārijas valstsvienību.

Jau ziņots, ka Liepājā spēles aizvada A un B apakšgrupas komandas, savukārt C un D grupas komandas tiekas Valmierā. Pēc grupu turnīra pēdējā vietā palikušajām vienībām turnīrs būs beidzies, pārējās dosies uz Rīgu.

A un B grupas trīs labākās komandas izveidos E apakšgrupu, līdzi ņemot savstarpējo spēļu rezultātus, C un D grupas komandas turnīru turpinās F apakšgrupā. Katra komanda aizvadīs vēl pa trim mačiem, un četras grupu labākās komandas iekļūs ceturtdaļfinālā, aizvadot vēl pa trim mačiem un noskaidrojot galējo vietu kārtību.

LETA/ Foto: AFP

Tēmas