„Audi kausa” finālā „Bayern” pret „United
Futbols
2009. gada 30. jūlijs, 10:40

„Audi kausa” finālā „Bayern” pret „United

Jauns.lv

„Audi Cup” pārbaudes futbola turnīra finālā tiksies Anglijas čempionvienība Mančestras „United” un Vācijas klubs Minhenes „Bayern”,

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Četru komandu turnīra pirmajās spēlēs abi klubi pieveica attiecīgi argentīniešu „Boca Juniors” un Itālijas komandu „AC Milan”.

„United” argentīniešu slaveno komandu pirmajā turnīra mačā pārspēja ar 2:1, jau pirmajā puslaikā iegūstot divu vārtu pārsvaru. Anglijas čempionu labā izcēlās brazīlietis Andersons un komandas jaunieguvums - Ekvadoras izlases pussargs - Antonio Valensija. Savukārt „Boca Juniors” rindās precīzs otrā puslaika sākumā bija Federico Insua.

Otrajā pusfināla spēlē „Bayern” bija pārāki par „AC Milan” ar 4:1, lai gan pēc nospēlētām 80 minūtēm rezultāts bija tikai 1:0 Vācijas kluba labā.

Mača 12.minūtē Tomass Millers vadībā izvirzīja Vācijas vicečempionus, bet 80.minūtē 2:0 panāca Bastians Švainštaigers. Jau pēc minūtes „AC Milan” pussargs Andrea Pirlo samazināja vācu komandas pārsvaru līdz 1:2, taču spēles pēdējās divās minūtēs Saērs Senē un vēlreiz Millers guva divus vārtus, nodrošinot „Bayern” pārliecinošu uzvaru ar 4:1.

„Boca Juniors” cīņā par trešo vietu tiksies ar „AC Milan”.

LETA/Foto: AFP