Basketbols
2009. gada 21. oktobris, 09:15

Biedriņam desmit punkti pārbaudes spēlē pret čempioniem

Jauns.lv

NBA pārbaudes spēlē desmit punktus guva Andris Biedriņš, tomēr viņa Goldensteitas „Warriors” izbraukumā ar 107:113 zaudēja pagājušās sezonas čempionvienībai Losandželosas „Lakers”.

Biedriņš šoreiz laukumā pavadīja 26 minūtes un 52 sekundes, kuru laikā realizēja piecus no astoņiem divpunktu metieniem, bet garām grozam aizmeta vienīgo soda metienu. Vēl šajā mačā Biedriņš izcīnīja sešas atlēkušās bumbas, bloķēja divus metienus, pārtvēra divas bumbas un pieļāva divas kļūdas. „Warriors” rindās rezultatīvākais spēlētājs ar 24 gūtajiem punktiem bija Entonijs Morovs, bet pa 15 punktiem guva Monta Eliss un Stīvens Džeksons, kurš izpildīja arī desmit rezultatīvas piespēles. Savukārt „Lakers” labā 21 punktu guva Kobe Braients, bet ar 20 gūtajiem punktiem izcēlās Endrū Bainums.

„Warriors” klubu ģimenes apstākļu dēļ uz vairākām dienām atstājis tās galvenais treneris Dons Nelsons, kurš kopā ar dzīvesbiedri Džoju devušies uz netālu esošo Dienvidkaliforniju, kur svētdien, braucot ar motociklu, satiksmes negadījumā cieta viņas brālis Marks van Kampens.

Šī „Warriors” komandai bija septītā pirmssezonas pārbaudes spēle, kurā tā piedzīvoja ceturto zaudējumu. 2009./2010.gada NBA sezonas regulārais čempionāts sāksies 27.oktobrī, bet „Warriors” basketbolisti oficiālo sezonu uzsāks 28.oktobrī, savā laukumā uzņemot Hjūstonas „Rockets” vienību.

LETA/Foto: AFP