"Liepājas metalurgs" zaudē un paliek trešajā vietā
Edijs Brahmanis pēc atgriešanās "Mečos" demonstrē līdera cienīgu spēli.
Hokejs
2009. gada 29. novembris, 21:40

"Liepājas metalurgs" zaudē un paliek trešajā vietā

Jauns.lv

Latvijas čempionvienība "Liepājas metalurgs" svētdien ar zaudējumu 3:5 (0:3, 1:1,2:1) mačā pret Ukrainas komandu Kijevas "Sokil" noslēdza dalību Kontinentālās kausa izcīņas pusfināla kārtā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Vārtus Latvijas kluba labā guva Lauris Bajaruns, Edijs Brahmanis un Vitālijs Pavlovs.

Līdz ar šo zaudējumu "Liepājas metalurgs" E apakšgrupas kopvērtējumā ieņēma trešo vietu ar izcīnītiem trim punktiem, nekvalificējoties Kontinentālās kausa izcīņas "Final Four" sacensībām, kas no 2010.gada 15.janvārim līdz 17.janvārim notiks Francijas pilsētā Grenoblē.

Uz šo finālturnīru no E grupas dosies Austrijas vicečempione Zalcburgas "Red Bull", kas uzvarēja visās trijās cīņās un ar deviņiem punktiem ieņēma pirmo vietu. Otrajā pozīcijā ar četriem punktiem ierindojās "Sokil", bet pēdējā ceturtajā pozīcijā ar diviem punktiem palika Igora Bondareva pārstāvētā Polijas vienība Krakovas "Cracovia", kas, kā ziņots, svētdien turnīra pēdējā mačā ar 2:5 piekāpās "Red Bull".

LETA jau vēstīja, ka grupas pirmajā mačā "Liepājas metalurgs" piektdien ar 6:5 pieveica klubu "Cracovia", bet otrajā spēlē liepājnieki sestdien ar 3:4 piekāpās "Red Bull", izšķirošos vārtus ielaižot piecas sekundes pirms mača pamatlaika beigām.

Kontinentālā kausa izcīņas "Final Four" sacensībās bez mājiniekiem spēlēs arī Baltkrievijas klubs Minskas "Junostj" un otras pusfināla grupas uzvarētāja.

Kā ziņots, otrs pusfināla kārtas turnīrs norisinās Itālijas pilsētā Bolcāno, kur D grupā spēlē vietējais klubs "Foxes", Latvijas aizsarga Viktora Ignatjeva pārstāvētais Nīderlandes klubs "The Hague", Šefīldas "Steelers" no Lielbritānijas un Slovēnijas vienība "Maribor".

LETA/Foto: LETA