Futbols
2010. gada 26. februāris, 23:12

Divi Totenhemas "Hotspur" futbolisti saslimuši ar nezināmu vīrusu

Jauns.lv

Divi Anglijas premjerlīgas futbola kluba Totenhemas "Hotspur" spēlētāji saslimuši ar nezināmu vīrusu, piektdien pavēstīja vienības pārstāvji.

Drošības nolūkos "Hotspur" vienībai pagaidām aizliegts izmantot tās treniņu bāzes iekštelpas, lai ar šo vīrusu nesaslimtu citi cilvēki, kas uzturas treniņu bāzes tuvumā.

"Hotspur" komandai svētdien paredzēts premjerlīgas mačs ar "Everton" vienību.

Nezināmas izcelsmes vīruss konstatēts horvātu aizsargam Vedranam Korlukam un Hondurasas pussargam Vilsonam Palasiosam. Pagaidām nav zināms, vai abi futbolisti spēs atveseļoties līdz svētdienai, lai varētu piedalīties mačā ar "Everton". Šis nezināmais vīruss izraisījis nepatīkamas atmiņas par 2006.gadu, kad vairāki "Hotspur" komandas futbolisti saindējās ar pārtiku, turklāt tas notika priekšvakarā pirms premjerlīgas mača ar Vesthemas "United".

"Hotspur" komanda toreiz zaudēja ar 1:2 un nespēja iekļūt Anglijas premjerlīgas pirmajā četriniekā, kas garantēja dalību UEFA Čempionu līgas turnīrā.

Premjerlīgas kopvērtējumā "Hotspur" futbolisti ar 46 punktiem patlaban ieņem ceturto vietu, tomēr tikpat punktu ir arī Mančestras "City" vienībai, kas ieņem piekto vietu. Savukārt tikai par punktu no abām komandām atpaliek "Liverpool" un "Aston Villa".

LETA