Rēdlihs un Cibuļskis sekmē "Dinamo/juniora" uzvaru pirmajā Latvijas čempionāta finālmačā
"Dinamo" aizsargs Krišjānis Rēdlihs šajā mačā ne vien veiksmīgi tika galā ar saviem tiešajiem pienākumiem, bet arī guva uzvaras vārtus
2010. gada 30. marts, 22:46

Rēdlihs un Cibuļskis sekmē "Dinamo/juniora" uzvaru pirmajā Latvijas čempionāta finālmačā

Jauns.lv

Latvijas atklātā hokeja čempionāta finālsērijas pirmajā mačā "Dinamo/Juniors" ar 4:3 (1:1, 2:2, 1:0) izbraukumā pieveica pagājušās sezonas čempionvienību "Liepājas metalurgs".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Uzvaras vārtus mača 49.minūtē guva Krišjānis Rēdlihs, kurš sezonu aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Rīgas "Dinamo". Vēl "Dinamo/Juniors" komandā divus vārtus guva Oskars Cibuļskis, kurš abas reizes realizēja skaitliskos vairākumus, bet vienu reizi precīzs bija Raimonds Vilkoits. Savukārt "Liepājas metalurgs" vienībā pa vārtiem guva Vitālijs Pavlovs, Vladimirs Mamonovs un Gunārs Skvorcovs.

Par labākajiem spēlētājiem šajā mačā tika atzīti Pavlovs un Cibuļskis. Līdz ar to sērijā līdz četrām uzvarām rezultāts kļuva 1-0. Otrā spēle trešdien arī notiks Liepājā. Pēc tam sērija 2. un 3.aprīlī turpināsies Inbox.lv" ledus hallē Piņķos. Piektā spēle nepieciešamības gadījumā notiks 5.aprīlī Liepājā, sestais mačs paredzēts 7.aprīlī Piņķos, bet izšķirošā septītā spēle, ja tāda būs nepieciešama, notiks 9.aprīlī Liepājā.

Pēdējo divu sezonu Latvijas čempionvienība "Liepājas metalurgs" pusfināla sērijā ar 3-0 pieveica savu fārmklubu "Liepājas metalurgs 2", savukārt "Dinamo/Juniors" ar 3-1 pārspēja regulārās sezonas spēcīgāko klubu "Ozolnieki/Monarch".

"Liepājas metalurgs" un "Dinamo/Juniors" šīs sezonas gaitā spēlēja Baltkrievijas atklātajā čempionātā (BAČ). Galīgajā BAČ kopvērtējumā "Liepājas metalurgs" ar 61 punktu 52 spēlēs ieņēma desmito vietu, bet "Dinamo/Juniors" ar 49 punktiem ierindojās vienu pozīciju zemāk.

LETA/Foto: LETA