Biedriņa treneris Dons Nelsons Kļuvis par visu laiku uzvarām bagātāko NBA treneri
Basketbols
2010. gada 8. aprīlis, 08:31

Biedriņa treneris Dons Nelsons Kļuvis par visu laiku uzvarām bagātāko NBA treneri

Jauns.lv

Goldensteitas ''Warriors'' pretinieku laukumā ar 116:107 uzvarēja Minesotas ''Timberwolves'', un Dons Nelsons kļuva par visvairāk uzvaru izcīnījušo treneri NBA vēsturē.

Uzvara Mineapolisā Nelsonam bija 1332. un ar to viņš apsteidza Leniju Vilkinsu. Rekordu Nelsons bija atkārtojis ar komandas panākumu 4. aprīļa spēlē pret Toronto ''Raptors'', bet nākamajā sacensībā pret Vašingtonas ''Wizards'' tika piedzīvots zaudējums.

Šajā mačā uzvarētājiem 34 punktus guva un astoņas atlēkušās bumbas izcīnīja Antonijs Tolivers, bet lielisku spēli aizvadīja arī debitants Stīvens Karijs, kuram 27 punkti, 14 rezultatīvas piespēles, astoņas atlēkušās bumbas un septiņas pārķertas bumbas, savukārt mājiniekiem pa 19 punktiem guva Raiens Gomess un debitants Džonijs Flinns, kuram arī astoņas rezultatīvas piespēles.

Minesotas "Timberwolves" klubs šobrīd ir pārliecinoši pēdējais Rietumu konferencē un priekšpēdējais visā līgā ar 15 uzvarām un 63 zaudējumiem četras spēles pirms regulārās sezonas beigām, savukārt Goldensteitas "Warriors" šis panākums ļāva pacelties un 13 vietu no 15 komandām Rietumu konferencē. Biedriņa pārstāvētās vienības bilance ir 24 uzvaras un 54 zaudējumi.

Andrim Biedriņam pēc operācijas sezona ir beigusies un viņš sava trenera karjeras vēsturiskajos notikumos nepiedalījās.

 kasjauns.lv/Foto: AFP