2010. gada 16. augusts, 23:29

"Liepājas metalurga" hokejistiem cienīgs zaudējums Maskavas CSKA

Jauns.lv

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" fārmklubs "Liepājas metalurgs" pirmdien pārbaudes spēlē savā laukumā ar rezultātu 3:5 zaudēja Maskavas CSKA komandai, ziņo liepājniekiem.lv.

Liepājniekiem divus vārtus guva Valērijs Fiļimonovs, kuram arī viena rezultatīva piespēle, vieni vārti un divas rezultatīvas piespēles ukraiņu aizsargam Jurijam Navarenko, bet citam aizsargam Ventam Feldmanim trīs rezultatīvas piespēles.

 Jau  no mača sākumā tieši liepājnieki bija izvirzījušies vadībā un pirmo trešdaļu noslēdza ar 2:1, mājinieki bija vadībā arī pēc spēlētām 40 minūtēm - 3:2, taču muļķīgs Edija Brahmaņa noraidījums ļāva CSKA panākt izlīdzinājumu, bet pēc 40 sekundēm arī izvirzīties vadībā.

Uzreiz pēc šī mača CSKA komanda izlidoja atpakaļ uz Maskavu, kur jau ceturtdien aizvadīs pārbaudes spēli ar Kazaņas "Ak Bars". Kā zināms, CSKA komanda savu treniņnometni uz Liepāju pārcēla Krievijas galvaspilsētā Maskavā valdošā karstā laika un savvaļas ugunsgrēku izraisītā smoga dēļ. CSKA uz Liepāju devās pēc Rīgas "Dinamo" ieteikuma.

 

Aizvadītajā sezonā CSKA komanda KHL noslēguma kopvērtējumā ierindojās 13.vietā.

 

Jau ziņots, ka "Liepājas metalurgs" pagājušajā nedēļā Tukumā aizvadīja divas pārbaudes spēles ar Kazahstānas klubu Atirau "Beibaris", uzvaras dalot uz pusēm. Pirmajā mača liepājnieki uzvarēja ar rezultātu 2:0, bet otrajā spēlē zaudēja ar 2:4.

 

Kā ziņots, "Liepājas metalurgs" par Rīgas "Dinamo" fārmklubu oficiāli kļuva pirms divām nedēļām. Gaidāmajā sezonā Liepājā nespēlēs vairāk par pieciem "Dinamo" hokejistiem, tomēr iespējamība, ka kāds "Liepājas metalurga" spēlētājs varētu iekļūt KHL klubā, ir ļoti maza.

 

  Liepājas metalurgs", kas pagājušajā sezonā Latvijas čempionāta finālsērijā piekāpās "Dinamo/Juniors" komandai, arī šosezon spēlēs Baltkrievijas atklātajā čempionātā.

kasjauns.lv/LETA