2010. gada 18. oktobris, 22:47

"Liepājas metalurgs" BAČ spēlē "bullīšos" pieveic "Gomeļ"

Jauns.lv

Baltkrievijas atklātā hokeja čempionāta (BAČ) spēlē pirmdien Latvijas klubs "Liepājas metalurgs" savā laukumā ar rezultātu 2:1 (0:0, 0:1, 1:0, 0:0, 1:0) pēcspēles metienu sērijā pieveica "Gomeļ" vienību.

Rezultātu spēles 38.minūtē atklāja "Gomeļ" uzbrucējs Jevgēņijs Solomonovs, bet trīs minūtes pirms mača pamatlaika beigām Vitālijs Pavlovs izlīdzināja rezultātu. Savukārt pēcspēles metienu sērijā "Liepājas metalurga" rindās precīzi bija Edgars Brancis un Artjoms Gņidenko.

BAČ kopvērtējumā pēc šī mača "Liepājas metalurgs" ar 20 punktiem 16 spēlēs pakāpās uz septīto vietu, bet "Gomeļ" ar 28 punktiem 17 mačos atrodas pakāpās uz piekto pozīciju.

Citā mačā zaudējumu piedzīvoja Viktora Bļinova pārstāvētā Soļigorskas "Šahtjor" komanda, kas ar 4:5 (1:1, 2:0, 1:4) izbraukumā piekāpās Žlobinas "Metallurg" vienībai. Tomēr Bļinovs otrajā spēlē pēc kārtas laukumā nedevās.

Kopvērtējumā "Šahtjor" ar 27 punktiem 17 mačos ieņem sesto vietu.

Kā ziņots, no Žlobinas "Metallurg" komandas pagājušajā nedēļā tika atlaists Latvijas uzbrucējs Aleksandrs Macijevskis. Līdz ar to "Metallurg" komanda, kurā iepriekšējās trijās sezonās spēlēja 11 Latvijas hokejisti, pēc ilgāka pārtraukuma palikusi bez mūsu valsts pārstāvjiem.

LETA